Date companie
 
 
 
 

Calcule și nemulțumiri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2024
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Ciolacu despre candidaturi
 

Calculele electorale sunt abia la început pentru 2024, iar migrările dintr-un partid în altul nu par să mai mire pe nimeni. Rămân însă motiv de dezbatere. Întrebat despre mutările din județul Timiș, liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că astfel de lucruri se întâmplă în ani electorali acolo unde primarii nu se mai înțeleg cu președintele de organizație. Prim-ministrul a precizat că și-ar dori să nu se mai întâmple astfel de situații deoarece vor aduce tensiuni în coaliție.

MARCEL CIOLACU, lider PSD

"O să stăm de vorbă în coaliție în următoarea săptămână să vedem exact ce se întâmplă. Să știți că astfel de lucruri s-au întâmplat întotdeauna în anii electorali. Și nu e un fenomen inventat nici de PNL, nici de PSD, dar el se întâmplă acolo unde primarii nu se mai înțeleg, de obicei, cu președintele de organizație. Noi nu vorbim aici de o mutare din opoziție la guvernare, cum eram obișnuiți. Și s-a întâmplat ca și primari PSD să plece la PNL. Cu adevărat mi-aș dori să nu se mai întâmple astfel de lucruri fiindcă am intrat într-o cu totul altă logică, am intrat într-o logică de alianță electorală pentru alegerile europarlamentare și cred că astfel de lucruri vor aduce tensiuni în interiorul coaliției. Dar sunt ferm convins că împreună cu domnul președinte Nicolae Ciucă și cu președintele Simonis de la Timiș vom sta de vorbă și vom vedea exact ce s-a întâmplat și despre ce este vorba."

Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis a anunțat că mai mulți primari și viceprimari din județul Timiș, majoritatea din PNL, vor candida la alegerile locale din 9 iunie sub sigla PSD. Totodată, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a afirmat că aceste permutări vor fi sancționate la alegerile locale și a subliniat că orice plecare din PNL este o pierdere.


Calcule și nemulțumiri

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2