Date companie
 
 
 
 

Călin Popescu Tăriceanu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : primaria, bucuresti, calendar, candidat, electoral, tariceanu, alde
 

Călin Popescu Tăriceanu este, oficial, candidat pentru Primăria Capitalei. Președintele ALDE și-a depus dosarul la Prefectura Municipiului București, alături de consilierii locali. El a fost însoțit de candidații ALDE, intrați în cursa pentru primăriile de sector. Liderul ALDE a explicat că are un plan pentru modernizare Bucureștiului și unificarea cu zonele limitrofe.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, candidat ALDE, Primăria Capitalei „Îmi doresc foarte mult să pot fi în măsură, pe baza votului dat de bucureșteni, să punem în aplicare un proiect de avengură pentru București, un proiect care să vizeze două componente, modernizarea Bucureștiului actual și, a doua componentă, dezvoltarea orașului care va trebui să includă, fără doar și poate, localitățile din jurul Bucureștiului. De aceea, este nevoie de un proiect de amploare, un proiect care să aibă coeziunea, să asigure dezvoltarea orașului pentru următorii 25 -30 de ani.” 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că, în viziunea sa, Capitala nu trebuie să mai fie micul Paris, ci să-și asigure propria cale, devenind astfel marele București, o metropolă din centrul și estul Europei, motorul de dezvoltare al întregii țări. Tăriceanu a subliniat că principala problemă care trebuie rezolvată urgent este traficul, cu un proiect de urbanism general. Pe lângă Tăriceanu, în cursa pentru Primăria Capitalei s-au mai înscris șase candidați. Estre vorba de actualul edil, Gabriela Firea, candidatul Dreptei, Nicușor Dan, fostul președinte al României, Traian Băsescu, fostul director al Spitalului Militar Central din București, Ioan Sârbu, fostul ministru PSD pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer și omul de afaceri Viorel Cataramă. Astăzi, a fost ultima zi în care s-au putut depune candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembie. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorală Permanentă, cei care și-au depus candidaturile, dar se răzgândesc între timp, se pot retrage din cursă până pe 24 august, când birourile electorale de circumscripție vor încheia un proces-verbal, prin care se constată rămânerea definitivă a candidaturilor. Campania electorală începe în data de 28 august și se încheie în 26 septembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2