Date companie
 
 
 
 

Campanie de strângerea de semnături, pentru candidatura lui Iohannis la prezidențiale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 August 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : cotroceni, pnl, candidat, semnaturi, campanie, orban, iohannis, prezidential
 

Klaus Iohannis strânge semnături pentru prezidențiale! Startul campaniei de strângere a semnăturilor s-a dat chiar astăzi, când șeful statului a poposit în Piața Universității din București, însoțit de Ludovic Orban și Rareș Bogdan. Actualul președinte a declarat că este optimist în privința strângerii numărului de semnături necesar pentru intrarea sa în cursa pentru un nou mandat. Susținut de PNL, Iohannis crede că va atrage cel puțin numărul de susținători de la alegerile din 2014.

KLAUS IOHANNIS, președintele României ”Începem, cum se spune, cu dreptul. Sper să vină cât mai mulți români pentru a semna pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal al românilor, vreau să continuăm împreună. Împreună trebuie să resetăm România. PSD a adus România aproape de eșec.”

LUDOVIC ORBAN, președinte PNL ”Zeci de mii de membri și susținători ai PNL se vor implica în această campanie, pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetățenii români, ca posibilitate a instituționalizării unui dialog permanent cu cetățenii român,i pe toată perioada care va urma. Îl susținem pe președintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică”.

Aflat în Piața Universității Klaus Iohannis a făcut referire și la semnificația zilei de 10 august.

KLAUS IOHANNIS, președintele României ”Ziua de astăzi este 10 august, acum 1 an de zile, când s-a întâmplat ceva ce a început foarte frumos. Românii au venit să demonstreze pașnic, după aceea am intrat în una din cele mai mari tragedii postdecembriste. Guvernul PSD și-a atacat proprii cetățeni cu bâte, cu gaze lacrimogene.”

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale din toamnă, joi, la Consiliul Național PNL, care a avut loc la Romexpo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2