Date companie
 
 
 
 

Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : alegeri, presedintie, Catalin Ivan
 

Cătălin Ivan, coordonatorul politic ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, și-a anunțat candidatura la Președinția României. Tânărul politician a ales să facă acest anunț într-un cadru inedit, o uzină înființată în anul 1876, pentru că, susține el, istoria acestei fabrici se identifică într-adevăr cu istoria României moderne, dar și pentru a trage un semnal de alarmă în privința pierderii competitivității industriei românești.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Ne aflăm în plin război economic, un război în care ne pierdem bucățică cu bucățică industria, ne pleacă forța de muncă și ne pierdem resursele."

Așa că a decis să intre în lupta electorală, cu un concept de campanie numit Ivan 24. De ce 24?

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Este un angajament asumat intr-o lupta permanenta pentru regenerarea României și reformarea clasei politice. Timp de 5 ani de zile românii vor trebui să trăiască cu efectele acestei decizii. Este vorba despre o decizie care ne va afecta 5 ani de zile, pe noi, pe copiii noștri, pe toți cei dragi."

Cătălin Ivan are și soluții pentru politicienii care se folosesc de banul public în interes personal.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Noi am găsit o mașinărie foarte utilă de a spăla politicieni. Ii băgăm aici, e ca o mașină de spălat, îi învârtim de 2, 3 ori, sunt 7000 de cuie și după ce vor ieși de aici, eu garantez că nu vor mai pune mâna pe banii publici, că vor înțelege că o funcție publică înseamnă asumarea unei responsabilități în slujba cetățenilor, nu o modalitate de a te îmbogăți rapid, băgând mâna în buzunarul nostru, al tuturor. Cred că două trei ture în acest tub le-ar fi suficient."

Cătălin Ivan a subliniat că au existat două condiții necesare înainte de a lua decizia intrării în cursa pentru Cotroceni: să aibă în această toamnă minimum 35 de organizații județene ADN dar și cele 200 000 de semnături necesare, iar astăzi cele două obiective au fost îndeplinite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alegerea președintelui C.S.M., amânată ( 10 Decembrie 2019 )

  Alegerea unui nou președinte al Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Și asta după ce, în ședința de astăzi, judecătorul Nicoleta Țînț, care candidează pentru această funcție, nu a reușit...

 • Copilărie în pericol ( 27 Noiembrie 2019 )

  Tragediile în care au fost implicați copii în ultima perioadă arată un sistem corupt și incompetent. Afirmația îi aparține coordonatorului ADN, Cătălin Ivan, care cere poziționarea autorităților, în frunte cu președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban, pe tema gravă a siguranței copilului în România. 

 • Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se califică pentru turul doi, arată rezultatele parțiale ( 11 Noiembrie 2019 )

  Rezultatele provizorii ale alegerilor prezidențiale de duminică, prezentate de Biroul Electoral Central, arată că președintele în funcție, Klaus Iohannis, a fost alegerea a 37,19% dintre români, în primul tur al prezidențialelor...

 • Secțiile de votare din țară se vor deschide duminică, la ora 7.00 dimineața ( 9 Noiembrie 2019 )

  A început numărătoarea inversă pentru alegerile prezidențiale! Secțiile de votare din țară se vor deschide duminică, la ora 7.00 dimineața, iar cetățenii cu drept de vot își vor putea exprima opțiunile până la ora 21.00.

 • S-a dat startul alegerilor prezidențiale 2019 ( 8 Noiembrie 2019 )

  A început votul pentru primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, în Diaspora! Românii din străinătate pot vota timp de trei zile, în cele 835 de secții deschiseîn acest scop. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2