Date companie
 
 
 
 

Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : alegeri, presedintie, Catalin Ivan
 

Cătălin Ivan, coordonatorul politic ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, și-a anunțat candidatura la Președinția României. Tânărul politician a ales să facă acest anunț într-un cadru inedit, o uzină înființată în anul 1876, pentru că, susține el, istoria acestei fabrici se identifică într-adevăr cu istoria României moderne, dar și pentru a trage un semnal de alarmă în privința pierderii competitivității industriei românești.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Ne aflăm în plin război economic, un război în care ne pierdem bucățică cu bucățică industria, ne pleacă forța de muncă și ne pierdem resursele."

Așa că a decis să intre în lupta electorală, cu un concept de campanie numit Ivan 24. De ce 24?

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Este un angajament asumat intr-o lupta permanenta pentru regenerarea României și reformarea clasei politice. Timp de 5 ani de zile românii vor trebui să trăiască cu efectele acestei decizii. Este vorba despre o decizie care ne va afecta 5 ani de zile, pe noi, pe copiii noștri, pe toți cei dragi."

Cătălin Ivan are și soluții pentru politicienii care se folosesc de banul public în interes personal.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Noi am găsit o mașinărie foarte utilă de a spăla politicieni. Ii băgăm aici, e ca o mașină de spălat, îi învârtim de 2, 3 ori, sunt 7000 de cuie și după ce vor ieși de aici, eu garantez că nu vor mai pune mâna pe banii publici, că vor înțelege că o funcție publică înseamnă asumarea unei responsabilități în slujba cetățenilor, nu o modalitate de a te îmbogăți rapid, băgând mâna în buzunarul nostru, al tuturor. Cred că două trei ture în acest tub le-ar fi suficient."

Cătălin Ivan a subliniat că au existat două condiții necesare înainte de a lua decizia intrării în cursa pentru Cotroceni: să aibă în această toamnă minimum 35 de organizații județene ADN dar și cele 200 000 de semnături necesare, iar astăzi cele două obiective au fost îndeplinite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă rută pentru migranți ( 1 Martie 2020 )

  O nouă criză a migranților amenință Europa. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan susține că a avertizat de câteva luni că Turcia se vede obligată să își deschidă porțile, arată cotidianul spaniol El Pais.

 • Săgeți pe scena politică ( 6 Februarie 2020 )

  Anticipate sau alegeri la termen? În lipsa unui răspuns, deocamdată, la această întrebare, moțiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Orban a atras săgeți din toate direcțiile. 

 • Anticipatele, localele și alocațiile, mărul discordiei ( 14 Ianuarie 2020 )

  Social-democrații ies la atac! Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat după ședința Comitetului Executiv al PSD, că va scrie oficialilor europeni despre intenția Guvernului de a modifica legile electorale.

 • Acord între Iohannis și Orban, privind declanșarea alegerilor anticipate ( 10 Ianuarie 2020 )

  Vom avea alegeri anticipate! Premierul Ludovic Orban a anunțat că a convenit cu președintele Klaus Iohannis începerea procedurilor pentru declanșarea scrutinului legislativ anticipat. Anunțul a venit după discuția...

 • Alegerea președintelui C.S.M., amânată ( 10 Decembrie 2019 )

  Alegerea unui nou președinte al Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Și asta după ce, în ședința de astăzi, judecătorul Nicoleta Țînț, care candidează pentru această funcție, nu a reușit...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2