Date companie
 
 
 
 

Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : alegeri, presedintie, Catalin Ivan
 

Cătălin Ivan, coordonatorul politic ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, și-a anunțat candidatura la Președinția României. Tânărul politician a ales să facă acest anunț într-un cadru inedit, o uzină înființată în anul 1876, pentru că, susține el, istoria acestei fabrici se identifică într-adevăr cu istoria României moderne, dar și pentru a trage un semnal de alarmă în privința pierderii competitivității industriei românești.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Ne aflăm în plin război economic, un război în care ne pierdem bucățică cu bucățică industria, ne pleacă forța de muncă și ne pierdem resursele."

Așa că a decis să intre în lupta electorală, cu un concept de campanie numit Ivan 24. De ce 24?

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Este un angajament asumat intr-o lupta permanenta pentru regenerarea României și reformarea clasei politice. Timp de 5 ani de zile românii vor trebui să trăiască cu efectele acestei decizii. Este vorba despre o decizie care ne va afecta 5 ani de zile, pe noi, pe copiii noștri, pe toți cei dragi."

Cătălin Ivan are și soluții pentru politicienii care se folosesc de banul public în interes personal.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Noi am găsit o mașinărie foarte utilă de a spăla politicieni. Ii băgăm aici, e ca o mașină de spălat, îi învârtim de 2, 3 ori, sunt 7000 de cuie și după ce vor ieși de aici, eu garantez că nu vor mai pune mâna pe banii publici, că vor înțelege că o funcție publică înseamnă asumarea unei responsabilități în slujba cetățenilor, nu o modalitate de a te îmbogăți rapid, băgând mâna în buzunarul nostru, al tuturor. Cred că două trei ture în acest tub le-ar fi suficient."

Cătălin Ivan a subliniat că au existat două condiții necesare înainte de a lua decizia intrării în cursa pentru Cotroceni: să aibă în această toamnă minimum 35 de organizații județene ADN dar și cele 200 000 de semnături necesare, iar astăzi cele două obiective au fost îndeplinite.


Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • C. Ivan: Dăncilă, o țintă ușoară pentru politicieni mărunți ( 11 Octombrie 2019 )

  Reacțiile după moțiunea de cenzură nu au întârziat să apară! Cătălin Ivan, candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională la președinția României, susține că a fost mai degrabă o moțiune pusă în mișcare din rațiuni electorale și care nu convinge pe nimeni.

 • Kelemen propune un pact, Ivan ripostează ( 7 Octombrie 2019 )

  Campania electorală oficială se apropie cu pași repezi iar propunerile candidaților se înmulțesc pe zi ce trece. Astfel, președintele UDMR, Kelemen Hunor le-a propus celorlalți candidați la alegerile prezidențiale un pact pentru campania electorală, pentru ca aceasta să fie una fără atacuri la persoană sau jigniri. Kelemen Hunor a transmis, de la Arad, că vrea o campanie bazată pe proiecte și programe. Replicile nu s-au lăsat așteptate. 

 • Șeful A.E.P. susține reducerea numărului de semnături pentru depunerea candidaturilor ( 26 Septembrie 2019 )

  Mai puține semnături pentru depunerea candidaturilor la orice tip de alegeri! Asta propune președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică. El susține că, pentru scrutinul prezidențial, ar fi suficient...

 • Iohannis și Barna s-au înscris în cursa prezidențială ( 20 Septembrie 2019 )

  Schimb de replici între președintele Klaus Iohannis și liderul USR, Dan Barna, în ziua depunerii candidaturilor pentru alegerile prezidențiale, la sediul Biroului Electoral Central. Cei doi prezidențiabili și-au salutat susținătorii..

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2