Date companie
 
 
 
 

Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : alegeri, presedintie, Catalin Ivan
 

Cătălin Ivan, coordonatorul politic ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, și-a anunțat candidatura la Președinția României. Tânărul politician a ales să facă acest anunț într-un cadru inedit, o uzină înființată în anul 1876, pentru că, susține el, istoria acestei fabrici se identifică într-adevăr cu istoria României moderne, dar și pentru a trage un semnal de alarmă în privința pierderii competitivității industriei românești.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Ne aflăm în plin război economic, un război în care ne pierdem bucățică cu bucățică industria, ne pleacă forța de muncă și ne pierdem resursele."

Așa că a decis să intre în lupta electorală, cu un concept de campanie numit Ivan 24. De ce 24?

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Este un angajament asumat intr-o lupta permanenta pentru regenerarea României și reformarea clasei politice. Timp de 5 ani de zile românii vor trebui să trăiască cu efectele acestei decizii. Este vorba despre o decizie care ne va afecta 5 ani de zile, pe noi, pe copiii noștri, pe toți cei dragi."

Cătălin Ivan are și soluții pentru politicienii care se folosesc de banul public în interes personal.

CĂTĂLIN IVAN, candidat la Președinția României

"Noi am găsit o mașinărie foarte utilă de a spăla politicieni. Ii băgăm aici, e ca o mașină de spălat, îi învârtim de 2, 3 ori, sunt 7000 de cuie și după ce vor ieși de aici, eu garantez că nu vor mai pune mâna pe banii publici, că vor înțelege că o funcție publică înseamnă asumarea unei responsabilități în slujba cetățenilor, nu o modalitate de a te îmbogăți rapid, băgând mâna în buzunarul nostru, al tuturor. Cred că două trei ture în acest tub le-ar fi suficient."

Cătălin Ivan a subliniat că au existat două condiții necesare înainte de a lua decizia intrării în cursa pentru Cotroceni: să aibă în această toamnă minimum 35 de organizații județene ADN dar și cele 200 000 de semnături necesare, iar astăzi cele două obiective au fost îndeplinite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Himera educației online ( 5 Noiembrie 2020 )

  Himera învățământului online, subliniată de fostul europarlamentar Cătălin Ivan! În urma experienței sale ca membru în Comisia de învățământ a Parlamentului European, Cătălin Ivan avertizează în legătură cu consecințele negative asupra copiilor în cazul folosirii îndelungate a acestei forme de învățământ.

 • Cătălin Ivan denunță dubla măsură în politică ( 28 Octombrie 2020 )

  12 partide, ONG-uri și fundații s-au unit sub o singură platformă, Partidul Ecologist Român. Cătălin Ivan, fondatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, a explicat de ce adeziunea la PER reprezintă o soluție pentru cei care își doresc o Românie sănătoasă. "Avem nevoie de un un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa", spune fostul europarlamentar, care susține și ideea unui fond de solidaritate cu cetățenii, din partea partidelor politice parlamentare, mai ales acum în timpul pandemiei.

 • Atac dur al liderului PNL, Ludovic Orban, la adresa PSD ( 20 Octombrie 2020 )

  Nou atac al liderului PNL Ludovic Orban la adresa PSD. Premierul sustine că Partidul Social Democrat trebuie inlaturat de la putere.

 • Klaus Iohannis: nu se dorește revenirea la starea de urgență ( 9 Octombrie 2020 )

  "Nu trebuie să intrăm în panică!" Afirmația îi aparține președintelui Klaus Iohannis, după o vizită la Institutul Național de Sănătate Publică. Șeful statului a subliniat că nu se dorește revenirea la starea de urgență.

 • Ilie Bolojan a câștigat șefia Consiliului Județean Bihor ( 29 Septembrie 2020 )

  Rezultatele înregistrate până acum reflectă victoria în alegeri a bihoreanului Ilie Bolojan, care a candidat pentru șefia Consilului Județean Bihor. Potrivit rezultatelor, liberalul Ilie Bolojan, cel care a devenit cunoscut...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2