Date companie
 
 
 
 

Ceartă pe banii bugetarilor, între deputații Puterii și cei ai Opoziției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Octombrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : opozitie, bani, bugetari, putere, olimpiada, transa, deputati, prime, amendament, Beijing, sportivi, cearta, dinamovisti
 

Ceartă pe banii bugetarilor, între deputații puterii și cei ai opoziției. Dupã ce au tãiat din banii bugetarilor, democrat-liberalii au încercat, miercuri, sã impunã Guvernului acordarea celei de-a doua tranșe din majorarea salarialã, nu în decembrie, așa cum s-a stabilit inițial, ci mai devreme, în octombrie.

PETRU CALIAN, deputat PDL "Grupul PDL propune reintregirea salariilor incepand cu octombrie, datorita faptului că aveți și veniturile suplimentare necesare, 1 miliard de euro în plus."

MARIAN NEACSU, deputat PSD "Se pare ca distinsului coleg nu-i place cand venim cu o masura reparatorie pentru un act de injustețe. Atunci când s-au tăiat salariile a fost bine, acum când dai banii înapoi, nu mai e bine!"

PETRU CALIAN, deputat PDL "In contextul in care intarziati bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pentru 2013, considerăm că puneți în pericol această etapă a reîntregirii."

MARIAN NEACSU, deputat PSD "Angajamentul a fost, de la bun început, să se dea în două tranșe. Acum să venim să ridicăm această problemă, mi se pare superfluu."

EUGEN NICOLAESCU, deputat PNL "Ca vrea un domn sau altul sa schimbe teremenii sau ordonanta, a trecut faza asta! Poate nu citesc unii colegi sau poate nu știu ce caută în sala asta."

Propunerea a fost respinsă categoric de aleșii Puterii. Prin urmare, a doua tranșã de bani va ajunge la bugetari la începutul lui 2013. În schimb, sportivii dinamoviști participanți la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, care își așteaptã primele, primesc vești bune. Deputații au aprobat un amendament, care va permite acordarea sumelor restante.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 180.000 de doze de vaccin, livrate României săptămâna viitoare ( 22 Ianuarie 2021 )

  180.000 de doze de vaccin vor ajunge în țară, săptămâna viitoare, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. Acestea se adaugă celor 130.000 care mai sunt în prezent în depozite.

 • Fostul primar Daniel Tudorache, cercetat penal pentru trafic de influență și spălare de bani ( 21 Noiembrie 2020 )

  Fostul primar al Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, eliberat pe cauțiune în valoare de un milion de euro și plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență și spălare de bani! Tudorache...

 • Cătălin Ivan denunță dubla măsură în politică ( 28 Octombrie 2020 )

  12 partide, ONG-uri și fundații s-au unit sub o singură platformă, Partidul Ecologist Român. Cătălin Ivan, fondatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, a explicat de ce adeziunea la PER reprezintă o soluție pentru cei care își doresc o Românie sănătoasă. "Avem nevoie de un un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa", spune fostul europarlamentar, care susține și ideea unui fond de solidaritate cu cetățenii, din partea partidelor politice parlamentare, mai ales acum în timpul pandemiei.

 • Preot sancționat după un scandal la o înmormântare, într-un sat din județul Cluj ( 17 August 2020 )

  Un preot ortodox, asistent universitar la Facultatea de Teologie din Cluj-Napoca și paroh în satul Tăuți, a provocat un scandal uriaș, la o înmormântare. Totul a pornit de la faptul că preotul...

 • Situl arheologic Sarmizegetusa Regia va fi restaurat complet ( 8 August 2020 )

  Sarmizegetusa Regia, cetatea dacică atât de valoroasă pentru patrimoniul cultural european va intra în restaurare, începând din toamnă. Proiectul „Capitala Daciei” va beneficia de o finanțare generoasă, din bani...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2