Date companie
 
 
 
 

Ceartă pe banii bugetarilor, între deputații Puterii și cei ai Opoziției

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Octombrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : opozitie, bani, bugetari, putere, olimpiada, transa, deputati, prime, amendament, Beijing, sportivi, cearta, dinamovisti
 

Ceartă pe banii bugetarilor, între deputații puterii și cei ai opoziției. Dupã ce au tãiat din banii bugetarilor, democrat-liberalii au încercat, miercuri, sã impunã Guvernului acordarea celei de-a doua tranșe din majorarea salarialã, nu în decembrie, așa cum s-a stabilit inițial, ci mai devreme, în octombrie.

PETRU CALIAN, deputat PDL "Grupul PDL propune reintregirea salariilor incepand cu octombrie, datorita faptului că aveți și veniturile suplimentare necesare, 1 miliard de euro în plus."

MARIAN NEACSU, deputat PSD "Se pare ca distinsului coleg nu-i place cand venim cu o masura reparatorie pentru un act de injustețe. Atunci când s-au tăiat salariile a fost bine, acum când dai banii înapoi, nu mai e bine!"

PETRU CALIAN, deputat PDL "In contextul in care intarziati bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pentru 2013, considerăm că puneți în pericol această etapă a reîntregirii."

MARIAN NEACSU, deputat PSD "Angajamentul a fost, de la bun început, să se dea în două tranșe. Acum să venim să ridicăm această problemă, mi se pare superfluu."

EUGEN NICOLAESCU, deputat PNL "Ca vrea un domn sau altul sa schimbe teremenii sau ordonanta, a trecut faza asta! Poate nu citesc unii colegi sau poate nu știu ce caută în sala asta."

Propunerea a fost respinsă categoric de aleșii Puterii. Prin urmare, a doua tranșã de bani va ajunge la bugetari la începutul lui 2013. În schimb, sportivii dinamoviști participanți la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, care își așteaptã primele, primesc vești bune. Deputații au aprobat un amendament, care va permite acordarea sumelor restante.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2