Date companie
 
 
 
 

Chiul in masa, la Camera Deputatilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : liber, camera, deputatilor, comisii, dezbateri
 

Doar douã dintre cele 19 comisii permanente ale Camerei Deputatilor au lucrat miercuri. Asta din cauza ca multi dintre alesii Puterii au absentat, dand, astfel, apa la moara Opozitiei. Astfel, ordonanata care prevede ca pensionarii cu venituri de peste 740 de lei sã fie obligati sã plãteascã CAS a fost respinsã, la diferenta de un vot. Democrat-liberalii nu au putut justfica absenta de la lucrãrile Comisiei de munca din Camera Deputatilor.

CLAUDIA BOGHICEVICI, vicepresedinte, Comisia de muncã, Camera Deputatilor "Nu a fost nimic stabilit, a fost o sedintã normalã de comisie, chiar nu au fost subiecte care sã. Avem posibilitatea sã întoarcem acest vot si plenul va decide."

GELU VISAN, deputat PDL "-Domnule Visan, dumneavoastrã puteati sã faceti diferenta? -Multumesc frumos. -O sã vã reproseze premierul ceva? Multumesc mult, multumesc mult."

La Comisia Juridicã s-a lucrat în regim de avarie, fãrã cvorum de sedintã.

ALINA GORGHIU, deputat PNL "Nu stiu sa va spun care e motivul, au fost colegi în salã, motivul lipsei lor nu pot sã spun."

Putinii deputati care au mers, totusi, la munca au fost si ei fortati sã încheie dezbaterile mai devreme: sala era închiriatã pentru un eveniment.

DANIEL BUDA, presedinte, Comisia Juridica, Camera Deputatilor "Am aflat si eu acuma cã trebuie sã pãrãsim sala la ora 12, cã vroiam sã fac sedinta si dupã masã."

Mai multe sãli ale Parlamentului au fost închiriate pentru câteva zile. Asa se face ca, în lipsã de spatiu, deputatii si-au luat joi liber.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2