Date companie
 
 
 
 

Coaliție antiguvern, în Parlament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, psd, opozitie, parlament, pnl, legea, coalitie, antiguvern, insolventei
 

Scandal în Parlament, după adoptarea legii insolvenței. Aleșii Opoziției au părăsit sala de plen, nemulțumiți că proiectul a fost dezbătut în pripă. Reprezentanții PNL și PDL au reclamat faptul că deputații puterii au votat codul, de peste 300 de pagini, fără să-l dezbată. Liberalii susțin că actul normativ încalcă dreptul la apărare al cetățenilor.

AMBIANȚE: ”- Domnule presedinte, greșiți că forțați acest lucru. - Grupul PNL va sesiza CCR. - Am votat împotrivă și le spunem colegilor de la PNL că noi avem deja textul pentru CCR pregătit.”

Deputații puterii și cei ai opoziției au schimbat replici dure.

AMBIANȚE ” - Dacă dumneavostră confundați gara din Craiova cu Camera Deputatilor este treaba dumneavostră. - Vă rog frumos să vă reveniți”

Mai mult, liberalii și democrat-liberalii au decis să boicoteze ședința în care urma să fie numit, prin vot, un nou Avocat al Poporului și au părăsit împreună sala, ca protest față începerea cu întârziere a ședinței.

AMBIANTA ” - Să ne încadrăm în termenul de 13:30. Plenul reunit! Nu există așa ceva! E imposibil votul final! Ăsta a fost programul agreat de liderii grupurilor politice.”

PUIU HAȘOTTI, senator PNL ”În camerele reunite s-a întâmplat o premieră. Un abuz pe care l-a făcut domnul președinte Valeriu Zgonea. Este un abuz care nu putea rămâne nesancționat.”

Chiar si în lipsa Opoziției, parlamentarii Puterii l-au votat pe noul avocat al poporului, fostul liberal Victor Ciorbea, cu 306 voturi "pentru" și două "împotrivă".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2