Date companie
 
 
 
 

Coaliție antiguvern, în Parlament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, psd, opozitie, parlament, pnl, legea, coalitie, antiguvern, insolventei
 

Scandal în Parlament, după adoptarea legii insolvenței. Aleșii Opoziției au părăsit sala de plen, nemulțumiți că proiectul a fost dezbătut în pripă. Reprezentanții PNL și PDL au reclamat faptul că deputații puterii au votat codul, de peste 300 de pagini, fără să-l dezbată. Liberalii susțin că actul normativ încalcă dreptul la apărare al cetățenilor.

AMBIANȚE: ”- Domnule presedinte, greșiți că forțați acest lucru. - Grupul PNL va sesiza CCR. - Am votat împotrivă și le spunem colegilor de la PNL că noi avem deja textul pentru CCR pregătit.”

Deputații puterii și cei ai opoziției au schimbat replici dure.

AMBIANȚE ” - Dacă dumneavostră confundați gara din Craiova cu Camera Deputatilor este treaba dumneavostră. - Vă rog frumos să vă reveniți”

Mai mult, liberalii și democrat-liberalii au decis să boicoteze ședința în care urma să fie numit, prin vot, un nou Avocat al Poporului și au părăsit împreună sala, ca protest față începerea cu întârziere a ședinței.

AMBIANTA ” - Să ne încadrăm în termenul de 13:30. Plenul reunit! Nu există așa ceva! E imposibil votul final! Ăsta a fost programul agreat de liderii grupurilor politice.”

PUIU HAȘOTTI, senator PNL ”În camerele reunite s-a întâmplat o premieră. Un abuz pe care l-a făcut domnul președinte Valeriu Zgonea. Este un abuz care nu putea rămâne nesancționat.”

Chiar si în lipsa Opoziției, parlamentarii Puterii l-au votat pe noul avocat al poporului, fostul liberal Victor Ciorbea, cu 306 voturi "pentru" și două "împotrivă".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru conducerea PNL ( 30 Mai 2021 )

  Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL. El consideră că partidul, pe care l-a susținut dintotdeauna și în care are mare încredere, are nevoie de o conducere care să vină cu noi idei de guvernare.

 • Ludovic Orban nu exclude o candidatură la președinția României ( 22 Mai 2021 )

  Ludovic Orban se gândește la fotoliul de la Cotroceni! Președintele PNL a declarat că nu exclude posibilitatea de a candida la președinția României.

 • România, fruntașă la risipa de alimente ( 10 Martie 2021 )

  România are un nivel scăzut de trai, comparativ cu alte state europene, dar, în mod surprinzător, se situează printre țările fruntașe la risipa de hrană. Totuși, românii au devenit conștienți de această risipă...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2