Date companie
 
 
 
 

Comitetul Executiv al PSD a decis să-l susțină în continuare pe Victor Ponta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2015
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, guvern, premier, executiv, sustinere, comitet, dragnea, credibilitate
 

Victor Ponta rămâne la conducerea Guvernului, chiar dacă a fost trimis în judecată. Comitetul Executiv al PSD a votat în unanimitate sprijinul pentru menținerea la guvernare cu Victor Ponta premier.

VICTOR PONTA, premierul României "Important este să menținem stabilitatea. Opinia unanimă este să ne concentrăm pe guvernare, pentru că este o guvernare bună. Toată lumea e de acord că facem treabă bună și trebuie să mergem mai departe."

PSD a decis și cum va reacționa în cazul moțiunii de cenzură depuse de PNL, pe tema credibilității guvernului.

LIVIU DRAGNEA, președinte interimar al PSD "Comitetul Executiv al PSD a votat pentru respingerea moțiunii de cenzură și susținerea, în continuare, a guvernului."

Liviu Dragnea a fost întrebat câtă credibilitate poate avea PSD, atâta timp cât susține un "inculpat" cum este premierul Victor Ponta, după ce liderul interimar al PSD vorbise despre necesitatea unei reforme profunde în partid.

LIVIU DRAGNEA, președinte interimar al PSD "Situația nedorită rămâne. Justiția își urmează cursul și nimeni de la PSD nu are intenția să tulbure acest curs al justiției, dar, decizia politică a partidului a fost că vrem să păstrăm guvernarea."

Ședința comitetului Executiv al PSD a avut loc în aceeași zi în care la Înalta Curte de Casație și Justiție a început procesul în care Ponta este judecat pentru fapte de corupție comise în perioada în care era avocat, în dosarul Turceni Rovinari. Premierul a declarat că nu a mers în instanță pentru că nu a fost citat. Tot astăzi, liberalii au depus moțiunea de cenzură intitulată "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta", documentul fiind semnat de 180 de parlamentari. Birourile Permanente ale celor două Camere vor stabili luni calendarul dezbaterii moțiunii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2