Date companie
 
 
 
 

Comitetul Executiv al PSD a decis să-l susțină în continuare pe Victor Ponta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2015
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, guvern, premier, executiv, sustinere, comitet, dragnea, credibilitate
 

Victor Ponta rămâne la conducerea Guvernului, chiar dacă a fost trimis în judecată. Comitetul Executiv al PSD a votat în unanimitate sprijinul pentru menținerea la guvernare cu Victor Ponta premier.

VICTOR PONTA, premierul României "Important este să menținem stabilitatea. Opinia unanimă este să ne concentrăm pe guvernare, pentru că este o guvernare bună. Toată lumea e de acord că facem treabă bună și trebuie să mergem mai departe."

PSD a decis și cum va reacționa în cazul moțiunii de cenzură depuse de PNL, pe tema credibilității guvernului.

LIVIU DRAGNEA, președinte interimar al PSD "Comitetul Executiv al PSD a votat pentru respingerea moțiunii de cenzură și susținerea, în continuare, a guvernului."

Liviu Dragnea a fost întrebat câtă credibilitate poate avea PSD, atâta timp cât susține un "inculpat" cum este premierul Victor Ponta, după ce liderul interimar al PSD vorbise despre necesitatea unei reforme profunde în partid.

LIVIU DRAGNEA, președinte interimar al PSD "Situația nedorită rămâne. Justiția își urmează cursul și nimeni de la PSD nu are intenția să tulbure acest curs al justiției, dar, decizia politică a partidului a fost că vrem să păstrăm guvernarea."

Ședința comitetului Executiv al PSD a avut loc în aceeași zi în care la Înalta Curte de Casație și Justiție a început procesul în care Ponta este judecat pentru fapte de corupție comise în perioada în care era avocat, în dosarul Turceni Rovinari. Premierul a declarat că nu a mers în instanță pentru că nu a fost citat. Tot astăzi, liberalii au depus moțiunea de cenzură intitulată "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta", documentul fiind semnat de 180 de parlamentari. Birourile Permanente ale celor două Camere vor stabili luni calendarul dezbaterii moțiunii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Marcel Ciolacu anunță o iminentă moțiune de cenzură ( 6 Iulie 2020 )

  PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o primă formă a textului moțiunii a fost deja creionată de senatorul Șerban Nicolae.

 • Premierul Ludovic Orban, chemat să dea explicații în scandalul Unifarm ( 29 Iunie 2020 )

  Ludovic Orban, chemat în Parlament să dea explicații în legătură cu scandalul de la Unifarm! Senatorul PSD, Radu Oprea, a anunțat că social-democrații vor ca prim-ministrul să dea explicații în fața parlamentarilor...

 • Liviu Dragnea rămâne după gratii ( 9 Iunie 2020 )

  O nouă cerere, o nouă respingere! Tribunalul București a respins ca nefondată, cererea prin care care fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat să fie eliberat din închisoare, pe motiv ca este deținut ilegal.

 • Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților ( 8 Iunie 2020 )

  Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților din 15 iunie, odată cu faza a II-a de relaxare! Antreprenorii din domeniu au înaintat o scrisoare deschisă către Guvern, prin care cer să fie permis accesul...

 • Cinci membri ai Guvernului, amendați ( 31 Mai 2020 )

  Cinci membri ai Guvernului au fost amendați după apariția în spațiul public a fotografiei de la petrecerea de ziua premierului. Astfel, premierul Ludovic Orban și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au fost sancționați cu câte...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2