Date companie
 
 
 
 

Corneliu Vadim Tudor, exclus din PRM, la congresul de la Alba Iulia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : presedinte, prm, judecata, congres, vadim, tudor, exclus, alba, iulia, extrordinar, funar
 

Președintele fondator al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, nu mai este membru al partidului pe care l-a creat. Peremiștii au votat excluderea sa, la congresul extraordinar al PRM, desfășurat, sâmbătă, la Alba Iulia, la care tribunul nu a fost prezent. Frâul partidului a fost preluat de Gheorghe Funar, după ce, joi, Vadim Tudor anunțase excluderea acestuia din PRM.

GHEORGHE FUNAR, președinte PRM "Prin faptele dânsului, prin limbaj, prin atitudine din ultimii ani, ne-a adus in situatia asta. Dânsul avea obligatia, si stiind cã se discuta excluderea din partid, trebuia sã fie la Alba Iulia, dar este laș, fricos. În PRM domneste unitatea, o veti vedea in zilele viitoare. Noi cãutãm sa inlocuim dictatura unei singure persoane, cu o conducere colectiva și democraticã."

Corneliu Vadim Tudor nu acceptă, însă, rezultatul votului de la Alba Iulia, pe motiv că reuniunea peremiștilor ar fi fost ilegală. În plus, el susține că partidul îi aparține, deoarece l-a înregistrat la O.S.I.M.. Congresul extraordinar al PRM s-a lãsat și cu scandal, unii peremiști având pretenții la funcții, în dauna vechii gãrzi, consideratã expiratã.

AMBIANTÃ "- Spuneți în fața camerelor! Spuneți în fața camerelor, ce aveți de zis! - Cã ești nebun! - Vedeți? Ce sã vã mai zic? Democrația încã nu existã în PRM și, din pãcate, în niciun partid din România!"

Nemulțumit cã nu i s-a permis sã candideze împotriva lui Corneliu Ciontu, la funcția de secretar general al PRM, liderul filialei Sibiu, Cãlin Paul Popescu, a fãcut scandal.

CÃLIN PAUL POPESCU, președinte interimar, PRM Sibiu "Are o vârstã pe care eu, personal, nu consider cã este potrivitã, pentru a face aceasta funcție! Rãmân doar președinte interimar, la Sibiu!"

Fostul lider al PRM Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca ii va actiona in judecata pe foștii colegi de partid, care au orchestrat excluderea sa. Potrivit lui Gheorghe Funar, PRM are, la ora actuală, peste 300.000 de membrii. La congresul extraordinar de la Alba Iulia au participat delegații din partea a circa 30 de filiale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2