Date companie
 
 
 
 

Crin Antonescu, atac la Victor Ponta: ”Eu l-am adus la putere pe Ponta, eu îl dau jos!”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, timisoara, pnl, lansare, antonescu, putere, USL, europarlamentare
 

Crin Antonescu dorește să devină președintele României, dar nu vrea să fie un președinte "momâie", care să asiste "cum diverși domni își taie bucăți din România, așa cum au tăiat fier vechi, și fac cu ea ce vor". Cel puțin așa a declarat liderul liberal la evenimentul de lansare a PNL pentru alegerile europarlamentare în regiunea Nord-Vest. Declarația vine după ce vineri, la Timișoara, Crin Antonescu a lansat un atac dur la adresa fostului său partener politic, Victor Ponta.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL ”Am apreciat greșit sau speranța noastră nu s-a împlinit. Nu-i nimic, dragii mei! Le spun, de aici, de la Timișoara! Noi i-am adus la putere, noi îi dăm jos! Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos! Repet! Noi i-am adus la putere, noi îi dăm jos! Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos!”

Crin Antonescu a lansat și un apel către fostul său partener politic.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL ”Acest partid vrea să dețină funcții de conducere în stat și în administrație, dar nu a făcut niciodată politică pentru aceste funcții în sine, ci pentru a le folosi pentru mai binele cetățenilor, pentru mai binele țării. Asta nu înțelege Ponta și asta nu a înțeles Băsescu! Îi mai spun încă o dată, cu Băsescu e prea târziu, dar Ponta e încă tânăr! Vino-ți în fire!”

Declarația liderului liberal a venit după ce, în ultimele zile, șeful PSD, Victor Ponta și-a exprimat speranța renașterii USL, alianța politică constituită la 5 februarie 2011. Sub umbrela USL, Partidul Social Democrat, Partidul National Liberal si Partidul Conservator, alături de UNPR, au obținut o victorie covârșitoare la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. În 24 februarie 2014, în urma neînțelegerilor dintre liderii PNL și PSD, USL și-a încheiat existența, prin ieșirea liberalilor de la guvernare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2