Date companie
 
 
 
 

Cristian Bușoi, ales președinte al organizației PNL București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2017
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : presedinte, pnl, bucuresti, organizatia, busoi
 

Cea mai mare organizație a Partidului Național Liberal și-a desemnat liderul! Cristian Bușoi a fost ales în funcția de președinte al organizației PNL București, cu 647 de voturi. Bușoi nu a avut niciun contracandidat în cursa pentru șefie. După aflarea rezultatului, europarlamentarul a declarat că pregătește câteva "noutăți" în organizație.

CRISTIAN BUȘOI, președinte PNL București "Trebuie să schimbăm felul în care PNL București vorbește cu electoratul său. În PNL, trebuie muncă pe stradă. Faptul că președintele a găsit susținere publică în București la momentul protestelor, arată că PNL are o bază de creștere. Trebuie ca noi, liderii PNL, să îi recâștigăm."

Șeful PNL București recunoaște că, de-a lungul timpului, liberalii au făcut multe greșeli, care au dus la pierderea voturilor.

CRISTIAN BUȘOI, președinte PNL București "Am făcut la București ce am decis să facem în toată țara! L-am susținut pe Cioloș și am adus oameni noi. Din păcate, unele greșeli de la locale s-au repetat. Colaborarea cu Cioloș s-a dovedit neconvingătoare."

Cristian Bușoi a asigurat conducerea interimară a organizației PNL București din iulie 2016, după demisia lui Cătălin Predoiu, în urma rezultatului dezastruos obținut la alegerile locale, când a candidat pentru funcția de primar general al Capitalei. Nici Cristian Bușoi nu a obținut, însă, rezultate electorale mai bune, după preluarea conducerii organizației. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PNL a obținut în București 11,97% din voturi, clasându-se pe locul 3 în topul celor mai neperformante filiale PNL din țară. După toate înfrângerile suportate în alegerile din ultimii ani, liberalii strâng rândurile și își refac strategiile. În 17 iunie va avea loc Convenția Națională PNL, pentru alegerea noii conduceri și pentru modificarea statutului partidului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2