Date companie
 
 
 
 

Cristian Preda crede că noul Guvern va fi mai bun decât cabinetul Boc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : guvern, opozitie, Mihai Razvan Ungureanu
 

Mihai Răzvan Ungureanu are un as în mânecă. Unul care îi disciplinează pe miniștri și îl ferește de atacurile Opoziției. Este opinia europarlamentarului PDL Cristian Preda, care consideră că actualul Guvern va fi mai performant sub bagheta premierului tehnocrat.

CRISTIAN PREDA, europarlamentar PDL: " Vor fi mai buni decat ministri pe care i-am avut inainte (...) A lucra sub un premier independent e un avantaj pentru noi ca partid (...) Miniștrii nostri pot sa faca lucruri de calitate, pot sa-si asume mandatele pe care le au ca ministri sub bagheta care nu-i comanda pentru ca le e sef la partid."

Eurodeputatul consideră că este îndeplinită și condiția pentru organizarea unor alegeri corecte.

CRISTIAN PREDA, europarlamentar PDL: "Cred ca trebuie sa ne asiguram ca punem majoritate si opozitie toate resursele de care e nevoie pentru a avea alegeri corecte. Un premier e o garantie ca aceste resurse sunt bine utilizate (...) E un an electoral in care un independent poate sa garanteze alegeri corecte. Sa nu ne trezim ca USL ne spune ca suntem in Kazastan sau mai stiu eu unde se spune ca sunt alegeri cu dubii."

Preda a precizat că lumea a început să-si pună întrebări la Bruxelles în privința comportamentului Opoziției și că nu înțelege boicotul din Parlament.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2