Date companie
 
 
 
 

Declaratii contradictorii privind demisia lui Geoana de la sefia Senatului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Noiembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, declaratii, senat, demisia, geoana, corlatean
 

Declarații contradictorii în PSD! Dacă Victor Ponta a solicitat excluderea lui Mircea Geoană din partid, pe lângă pierderea șefiei Senatului, Adrian Năstase și Ion Iliescu au anunțat că fostul candidat la prezidențiale rămâne în rândul social-democraților și la conducerea Camerei superioare! In urma cu 24 de ore, liderii PSD pregăteau și un înlocuitor pentru Geoană: Titus Corlățean.

ION ILIESCU, președintele de onoare al PSD "Nu pe aceasta cale mergem. Să-și prezinte demisia, ci se face doar o rocada. Este dreptul PSD sa faca asa ceva. Cum il vei convinge sa faca asta? Sper sa aiba inteligenta minima necesara."

TITUS CORLĂȚEAN, senator PSD "E foarte clar descris în regulament și decizia CCR din 2005 care spune clar ca grupul parlam. care a propus la începutul sesiunii are oricand dreptul sa retraga si sa faca alta nominalizare."

"Oferta" către Geoană includea preluarea președinției Comisiei de politică externă a Senatului, condusă de Corlățean. "PSD vrea să-i dea pe tavă lui Băsescu a doua funcție în stat. Să mă bată Dumnezeu dacă înțeleg!", declara Mircea Geoană. Câteva ore mai târziu, afirma că e un supraviețuitor în politică și destăinuia ce dar i-a facut sotiei, Mihaela, de ziua ei de nume.

MIRCEA GEOANĂ, președintele Senatului "Flori, ca de obicei, flori si plecat devreme de acasa. Declarații despre politică în aceasta dimineața nu dau, dacă va interesează probleme de comunitate internatională."

Tot scandalul a început după ce Geoană le-a făcut o vizită omologilor din America si s-a prezentat drept liderul opoziției din România. Anterior, el declarase că nu respinge varianta unei candidaturi pentru Cotroceni in 2014.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2