Date companie
 
 
 
 

Dezbaterile pe legea pensiilor au fost amânate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : parlamentari, senat, lege pensii, amanata, lipsa de cvorum
 

Legea pensiilor bate pasul pe loc. Dezbaterile asupra proiectului au fost amânate din lipsă de cvorum, după ce senatorii au părăsit sala rând pe rând. Mai bine de o oră, parlamentarii s-au certat pe procedură, iar liderii de grup n-au ajuns la vreun acord.

DOINA PARCALABU - presedinte Casa Nationala de Pensii: "Guvernul sustine varianta pe care a propus-o Parlamentului spre adoptare si dumneavoastrã analizati modificarea vârstei de pensionare asa cum a cerut presedintele în cererea de reexaminare."

TITUS CORLATEAN - vicepresedinte PSD: "Exact ministrul, direct interesat, lipseste! De obicei suspendam sedinta pânã cel direct intersat îsi fãcea timp sã participe."

TONI GREBLA - presedinte Comisia Juridica: "Eu solicit sã fie restituitã cererea de reexaminare si sã aibã în vedere si, eventual, într-o sãptãmânã sã fie prezentat un raport având în vedere si amendamentele adoptate de Comisia juridicã."

TEODOR MELESCANU - vicepresedinte Senat: "Neîntelegerea fundamentalã a fost legatã de modul în care concepem aceastã dezbatare! + Legea va fi reprogramatã la urmãtoarea sedintã si vom continua de unde am lãsat-o astãzi!"

Legea pensiilor este una dintre cele trei condiții impuse de Fondul Monetar Internațional pentru a debloca ultima tranșă din împrumut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2