Date companie
 
 
 
 

Dorin Cioabă și Elena Udrea s-au întâlnit la Cluj, pentru un parteneriat politic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udrea, cluj, alianta, parteneriat, miscarea, populara, Cioaba, romilor
 

Dorin Cioabă și Partidul Alianța Democrată a Romilor, parteneriat strategic cu Partidul Mișcarea Populară! Autointitulatul Rege Internațional al Romilor s-a întâlnit cu Elena Udrea, la Sibiu, acolo unde Partidul Mișcarea Populară și-a lansat candidații la europarlamentare. Elena Udrea negociază încheierea unui protocol cu Alianța Democrată a Romilor, pentru susținerea candidaților Mișcării Populare la alegerile europarlamentare.

ELENA UDREA, membru, Partidul Mișcarea Populară "Am vorbit și la București de acest protocol, nu cred în soluțiile de avarie ale partidelor politice care apelează la etnia romă, atunci când vin alegerile, pentru a câștiga voturi. Cred că voturile acestei etnii ar trebui să vină către cei care chiar vor să facă ceva pentru oamenii aceștia."

Întrebată dacă vede o posibilă colaboare cu PNL, Udrea a spus că nu exclude susținea candidatului liberal în turul II al alegerilor prezidențiale.

ELENA UDREA, membru, Partidul Mișcarea Populară "Între două rele, între răul cel mai mare, ca România să fie din 2014 decembrie ocupată de PSD la Președintie, Guvern, teritoriu, și un rău mare, dar nu cât acesta. Dacă s-ar ajunge în situația improbabilă ca în turul 2 să fie un candidat al PNL, am putea să ne gândim la această soluție."

Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, spune că, după ce și-a anunțat intenția de a înființa Alianța Democrată a Romilor, doar liderii de la Mișcarea Populară au fost dispuși să colaboreze și au cerut un draft de protocol. Pentru înființarea partidului, Cioabă a reușit să strângă 40.000 de semnături. Conducerea Partidului Mișcarea Populară a depus, luni, la BEC lista pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflandu-se Cristian Preda, Siegfried Muresan, Teodor Baconschi și Cristian Petrescu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2