Date companie
 
 
 
 

Dragnea: "PNL să numească miniștri dacă nu acceptă propunerea lui Ponta"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : pnl, USL
 

Blocaj și avertizări în USL! În timp ce social-democrații așteaptă un semn de la liberali pentru a relua discuțiile privind componența guvernului, PNL anunță că reprezentanții PSD ar trebui să afirme "clar și deschis" dacă nu mai doresc existența USL. Potrivit președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, noua alianță electorală USD, formată din PSD, UNPR și PC, poate asigura guvernarea, din punct de vedere aritmetic, fără PNL.

LIVIU DRAGNEA, președintele executiv al PSD: "Nu vrem să excludem PNL, dar la întrebarea aceasta, dacă vă răspund strict aritmetic, răspunsul este Da, dar nu dorim să ajungem acolo".

El a explicat că în prezent nu există stabilitate în anumite ministere.

LIVIU DRAGNEA, președintele executiv al PSD: "Nu avem ce să negociem, să le spunem dați-ne nouă o funcție, vrem noi să vă dăm altă funcție. Nu am făcut niciodată lucrul ăsta și nu o să-l facem niciodată, pentru că nu suntem în cadrul Guvernului la talcioc"

Pe de altă parte, prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că PNL nu acceptă să fie pus pe picior de egalitate cu PC.

KLAUS IOHANNIS, prim-vicepresedinte PNL: "Noi am fost foarte categorici in aceasta chestiune, PSD va trebui sa aleaga intre noi sau ei. (...) daca ei deodata se inteleg super bine sa ramana impreuna. PC si PNl sunt pe picior de egalitate? Absolut deloc. nici nu acceptam termen de comparatie."

Iohannis a mai spus că nu a fost stabilită "nicio dată, niciun loc" pentru continuarea negocierilor, dar apreciază că este posibil ca acestea să fie reluate luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2