Date companie
 
 
 
 

Elena Udrea, primită cu flori, la Baia Mare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udrea, baia, mare, flori, chereches, perna, levantica, lichior
 

Elena Udrea, primită cu flori, la Baia Mare. Primarul Cãtãlin Cherecheș a întâmpinat-o cu flori pe musafira de la București si i-a dãruit o pernã cu lavandã.

AMBIANTÃ "- Doamna ministru! - Foarte frumos. Nu știu care e mai frumos! Acesta sau cel de dimineațã? - Sã vã ofer o pernã cu lavandã! - Mulțumesc mult de tot! Deci, am și o pernã cu lavandã! - Da, miroase foarte frumos! O sã dormiți mai bine. - Nu știu, încerc în noapte asta și vã spun mâine!"

AMBIANTÃ "Cele mai frumoase flori le primesc la Baia Mare!"

Rãsfãțul a continuat! Dupã ce invitații au degustat lichior din petale de trandafir, edilul i-a oferit Elenei Udrea castane, pe care i le-a decojit cu mâna lui.

AMBIANTà "Beți un pic din lichiorul dragostei din petale de trandafir! Presa, vã rog frumos! Da, presa! Pentru iubirea dintre noi și presã. Deja, vãd cu alți ochi colegii din presã! Uite, astea sunt castanele. Deci, sã mãnânci castane e o adevãratã aventurã. Sã vã desfac una? Poftiți! - Mulțumesc, domnule primar!"

Prietenia Elenei Udrea cu Cãtãlin Cherecheș este veche. Este celebru dansul lor, din luna mai, la o petrecere din Baia Mare. S-a vorbit, chiar, despre o relație sentimentală. Edilul din Baia Mare a spulberat, însã, zvonurile. A mãrturisit cã o admirã pe Elena Udrea pentru frumusețea și caracterul ei, dar nimic mai mult!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2