Date companie
 
 
 
 

Elena Udrea, Vasile Blaga și Monica Macovei și-au prezentat moțiunile pentru șefia PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udrea, PDL, presedinte, alegeri, motiunea, blaga, nationala, partid, sefia, macovei, conventia
 

Partidul Democrat Liberal se pregătește de alegeri! Cei trei candidati la șefia partidului, actualul lider, Vasile Blaga, Elena Udrea, sustinuta de Traian Basescu, si Monica Macovei, liderul aripii "reformiste" a PDL, si-au anuntat oficial candidaturile si si-au depus motiunile. Duminică, Elena Udrea s-a lansat oficial în cursa pentru șefia PDL, prezentând moțiunea cu titlul "Noul PDL, Noua Romanie". Udrea s-a aratat optimista, spunand ca strategia sa are drept tinta modul in care PDL va reusi sa castige electoratul si sa revina la guvernare ca principal partid politic din Romania. Printre democrat-liberalii care au însoțit-o în Aleea Modrogan s-a aflat și fostul lider PDL, Emil Boc.

ELENA UDREA, candidat PDL "Am avut un parteneriat solid de-a lungul timpului și, în continuare, dorim să avem acest parteneriat pentru Partidul Democrat Liberal și pentru viitorul partidului."

Vasile Blaga și-a prezentat, joi, moțiunea "Romania dreapta. Politica dicolo de lozinci". Este planul pe care actualul președinte PDL îl are pentru partid, în urmãtorii patru ani. Printre altele, Vasile Blaga își propune sã readucã PDL la guvernare, în 2016. Actualul președinte al PDL a precizat că, pentru a-și atinge scopul, va aplica principiul celor trei D, adică "discutii, disciplina si decizii".

VASILE BLAGA, candidat PDL "Nu mai suntem la guvernare. Nu mai apasa pe umerii nostri răspunderea guverării, dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a reclădi partidul, de a redobândi încrederea românilor, să recâștigăm alegerile la viitoarele alegeri. Am fost, sunt, și voi fi un președinte care unește, nu dezbină. Voi fi președintele unui PDL unit.

Candidatul "reformistilor" autodeclarati din PDL, europarlamentarul Monica Macovei, si-a depus, vineri, moțiunea "Reformiștii", prin care vrea, în primul rând, să atragă electoratul de dreapta.

MONICA MACOVEI, candidat PDL "Vrem să dovedim prin fapte că se poate și să arătăm că în politică se poate și cu bunsimț și fără hoție și cu multă muncă și onestitate și realizări sănătoase."

Conventia Nationala Extraordinara a PDL, în cadrul căreia va fi ales președintele formațiunii, va avea loc în 23 martie. Între timp, pe langa Blaga, Udrea și Macovei, și-ar mai putea depune candidatura la șefia partidului și alti membri PDL, printre numele vehiculate fiind Adriean Videanu sau Gheorghe Falcă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2