Date companie
 
 
 
 

Elena Udrea vrea să candideze pentru un colegiu din județul Neamț

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Octombrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udrea, biserica, neamt, slujba, roman, candidatura, parlamentar, iconita
 

Elena Udrea și-a lansat la Roman candidatura la parlamentare cu...iconițe care să-i poartă noroc în campanie! Parlamentarul PDL care a candidat în 2008 într-un colegiu electoral din sectorul 3 al Capitalei mai vrea un mandat de deputat, de data aceasta în județul Neamț.

ELENA UDREA, deputat PDL "Trei ani am strabatut toata tara. Va fi mai simplu decat in ultimii trei ani, pentru că vin doar la Roman. Imi este mult mai aproape spiritul Romanului, decat agitatia Bucurestiului de astazi."

Însoțită de primarul Romanului, Laurențiu Leoreanu, Elena Udrea a fost prezentă la Catedrala Episcopală, la slujba de vecernie, dedicată Sfintei Parascheva.

ELENA UDREA, deputat PDL "Am vrut sã fiu aici într-un moment de spiritualitate, moment important religios pentru comunitatea romașcanã, pentru cã așa consider cã este potrivit sã se întâmple, ținând cont cã, pentru mulți ani, de aici încolo vom fi împreunã. Nu e intamplator ca am fost miruita de Ioachim Bacauanul. Voi purta iconitele pe care le-am primit de la ei, pe tot parcursul campaniei, sa ne poarte noroc."

Colegiul în care va candida Udrea, cel mai mare din Neamț, cuprinde orașul Roman și comuna Ion Creangă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2