Date companie
 
 
 
 

Emil Boc și-a anunțat candidatura la Primaria Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : cluj, primaria, boc, candidat
 

Emil Boc a decis: se intoarce acasa, candideaza pentru Primaria Clujului, dar nu ia in calcul plecarea din fruntea PDL, asa cum i-au cerut multi lideri ai formatiunii! Seful democrat-liberalilor este convins ca activitatea sa ca premier il va ajuta daca va redeveni edil.

EMIL BOC, presedintele PDL "Am decis sa candidez pentru un nou mandat de primar la Cluj. Este o onoare pentru mine ca organizatia PDL Cluj ma sustine in acest moment. Sa stiti ca am fost primar si stiu ce am de facut. Experienta de prim-ministru mi-a fost de ajutor."

Boc spune că, daca ar recastiga functia pe care a mai detinut-o patru ani si jumatate, ar putea sa consolideze statutul incontestabil al orasului Cluj-Napoca, de capitală a Transilvaniei.

EMIL BOC, presedintele PDL "M-am întors acasă pentru a continua proiectele pe care le-am început alături de colegii mei în anul 2004. Decizia mea era luata indiferent de rezultatul de la motiune."

Emil Boc a mai precizat ca, deocamdata, nu este cazul sa plece din fruntea PDL si nici nu trebuie organizat un congres extraordinar al partidului. Declaratiile fostului prim-ministru au fost facute intr-o conferință de presă in care s-a anuntat și numele candidatului democrat-liberalilor pentru președinția Consiliului Județean Cluj. Este vorba despre actualul sef al institutiei, Alin Tișe. La sfârșitul anului 2008, după șase luni din cel de-al doilea mandat de primar, Boc a demisionat, pentru ca a devenit premier al Romaniei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2