Date companie
 
 
 
 

Emil Boc si-a promovat, la Targoviste, motiunea "Romania puternica, Romania dreapta!"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, PDL, boc, targoviste, sefia, dreapta, programul, puternica
 

Liderul Partidului Democrat - Liberal, Emil Boc, si-a promovat, vineri, la Târgoviște, programul cu care vrea să recâștige șefia PD-L. El a precizat ca in luna mai va depune, impreuna cu sustinatorii sai din partid, motiunea "România puternică, România dreaptă". La Targoviste, Boc s-a aratat optimist in ceea ce priveste sansele de a mai castiga un mandat la carma PD-L si increzator in echipa de sustinatori din interiorul partidului.

EMIL BOC, președinte PDL "E vorba de o echipă, e vorba de familia PDL-ului! Candidez pentru președinția PDL-ului pentru că am crezut și cred întotdeauna în echipa PDL."

Emil Boc a precizat ca are alaturi 33 de președinți de organizații PDL din țară si ca se bucura de sustinerea majoritatii parlamentarilor, primarilor municipiilor reședință de județ si președinților de consilii județene.

EMIL BOC, președinte PDL "Asta înseamnă că există o susținere a unei echipe pentru a conduce în continuare PDL și de a obține obiectivele pe care cu toții ni le-am propus: creșterea economică a României, modernizarea partidului, menținerea accesului la guvernare și câștigarea viitoarelor alegeri și continuarea guvernării împreună cu actuala coaliție!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2