Date companie
 
 
 
 

Evacuare cu scandal, la sediul PRM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : scandal, prm, politist, general, sediul, evacuare, vadim, tudor, central
 

Scandal cu înjurături la sediul central al Partidului România Mare. Executorii judecătorești au încercat din nou să evacueze clădirea ocupată de formațiunea condusă Corneliu Vadim Tudor și revendicată acum de fostul proprietar. Liderul partidului a reacționat extrem de violent. A stropit cu apă executorul judecătoresc și i-a aruncat hârtiile, apoi a tras de hainele unui polițist.

CORNELIU VADIM TUDOR, presedinte PRM "Du-te, bã, de-aici porcule, lasã-l în pace! Bruscati un general, nu vã e rusine! Umplu puscãriile cu voi, cu toti care sunteti aici si cu sefii vostri!"

AMBIANTA Vadim Tudor îi ia casca unui politist si îl împinge

MARIUS MARINESCU, purtator de cuvânt PRM "Vom face plângere penalã împotriva executorului si a Politiei, nu vom pleca de aici! Nu existã hotãrâre judecãtoreascã, perchezitia si intrarea în acest sediu a fost abuzivã si vor rãspunde si Politia, si judecãtorul. I-am zis lui Igas sã nu trimitã Politia, Politia trebuie sã fie în stradã nu în biroul unui europarlamentar!"

Fratele președintelui, generalul Marcu Tudor a acuzat probleme cardiace și a fost transportat cu o ambulanță SMURD, la Spitalul Militar Central.

AMBIANTA (generalul este luat cu salvare)

CODRIN STEFÃNESCU, vicepresedinte PRM "D-lui general Marcu i s-a fãcut foarte rãu. A venit Salvarea. Medicii nu stiu încã despre ce este vorba, sunt probleme cardiace foarte grave."

Corneliu Vadim Tudor susține că retrocedarea este ilegală și că în spatele acesteia s-ar afla chiar șeful statului.

CORNELIU VADIM TUDOR, presedinte PRM "Duminicã, Bãsescu a vorbit din nou cu Videanu si l-a întrebat dacã l-a evacuat pe Vadim. Si ãla a zis uite acum! Reactionez venind aici si neplecând, sunt mai multe procese pe rol, o tarã se conduce pe legi si eu încã mai cred în Justitie. Aici nu a stat familia Caramfil."

La sfârșitul lunii noiembrie 2010, executorii judecătorești au mai încercat, fără succes, evacuarea silită a PRM din sediul de partid.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2