Date companie
 
 
 
 

Executivul își propune creșterea capacității de tratare a pacienților COVID

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : pacienti, Ludovic Orban
 

Creșterea capacității de tratare a bolnavilor de COVID-19, una dintre prioritățile Guvernului! Anunțul a fost făcut de premierul Ludovic Orban, aflat în vizită de lucru în Municipiul Timișoara.

LUDOVIC ORBAN, premierul României
"Avem un plan de creștere a capacității de tratare atât în secțiile obișnuite, cât și în secțiile de terapie intensivă. Este gândit la nivel național și urmărește creșterea constantă a numărului de paturi din secțiile de terapie intensivă, astfel încât să facem față nivelului de tratare a oricărui pacient care are nevoie de tratament."

Șeful Executivului a subliniat că este esențial ca toți cetățenii să respecte regulile de protecție sanitară.

LUDOVIC ORBAN, premierul României
"Asta este cea mai sigură cale pentru a evita să se ajungă în situații cu număr mare de infectați, un număr mare de persoane tratate în secțiile de Terapie Intensivă. Cu cât se îmbolnăvesc mai puțini, cu atât mai puțini vor ajunge în spital. Cu cât se respectă regulile de un număr cât mai mare de cetățeni, cu atât numărul de îmbolnăviri se va reduce."

Ludovic Orban a mai adăugat că speră ca prin impunerea unor noi restricții și reguli de protecție în zonele care au depășit pragul de incidență, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus va scădea considerabil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2