Date companie
 
 
 
 

Fostul jucător la CFR Cluj, Gabriel Mureșan, candidat PNL la Primăria Apold

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : cluj, cfr, fotbalist, pnl, muresan, gabriel, vandidat, apold
 

Fostul fotbalist la CFR Cluj, Gabriel Mureșan, candidat PNL la Primăria comunei Apold din județul Mureș! Fost sportiv de performanță, la ora actuală, antreprenor, Gabriel Mureșan are o planuri mari pentru Apold, acolo unde locuiește. Candidatul PNL vrea să devină edil al comunei Apold pentru că, spune el, în ultimii ani, în zonă nu s-a schimbat nimic în bine. Domnește sărăcia, iar o bună parte dintre locuitori au plecat la muncă în Germania, pentru un trai decent.

prin telefon: GABRIEL MUREȘAN, candidat PNL, Primăria Apold, jud. Mureș „În primul rând, că nu avem asfalt! Abia acum s-a început la canalizare. Satele din comună duc lipsă de apă. Sunt mai multe lucruri. În primul rând, infrastructura e la pământ la noi. Cu mai multă implicare, cred că putem să schimbăm în bine această comună.”

Fostul jucător la CFR Cluj este decis să rezolve nevoile comunei. El a creionat și modelul primarului care ar putea schimba lucrurile în bine la Apold, un model care îl inspiră în cursa pentru primărie.

prin telefon: GABRIEL MUREȘAN, candidat PNL, Primăria Apold, jud. Mureș „În primul rând, să fie un lider, ca ceilalți să asculte de el, să fie înțelegător, să-i asculte pe oameni, să le asculte problemele și să aibă lângă el o echipă profesionistă, capabilă de a accesa fonduri europene. Fără fonduri europene nu putem scoate comuna asta de unde este.” 

Gabriel Mureșan a avut o evoluție foarte bună în viața sportivă și a devenit un jucător emblematic al echipei CFR Cluj. Acum, administrează o pensiune și vrea să le ofere o viață mai bună locuitorilor comunei Apold.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2