Date companie
 
 
 
 

Fostul primar PDL, Darius Vâlcov, va candida la Primãria Slatina din partea USL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, psd, slatina, primar, candidat, USL, valcov
 

Fostul edil al orasului Slatina, Darius Vâlcov, a devenit membru cu acte în regulã al PSD. Asta dupa ce a demisionat din PDL, pierzandu-si, astfel, mandatul de primar. Liderul social-democrat, Victor Ponta, a anuntat luni cã PSD îl va sustine pe Vâlcov sã-si recâstige fotoliul.

DARIUS VÂLCOV, fost primar PDL "Vreau sã vã spun cã de astãzi, 2 aprilie,eu sunt membru cu adeziune al partidului social democrat si pe data de 10 iunie voi candida la functia de primar al municipului Slatina din partea USL-ului ca si membru al PSD."

VICTOR PONTA, presedintele PSD "Este un primar care nu vine la PSD sau la USL dintr-un interes electoral. Si-a câstigat 2 mandate de primar, probabil si-l va câstiga si pe al treilea, din orice formatiune, si independent dacã ar fi candidat. Si vine alãturi de noi pentru cã împreunã trebuie sã mergem mai departe cu proiectele pe care le-a demarat pentru Slatina si pentru judetul Olt."

Fost presedinte al organizatiei PDL Olt, Darius Vâlcov, a demisionat saptamana trecuta din partidul condus de Emil Boc. El a declarat că vrea ca gestul său să fie "o palmă pe obrazul unui partid mincinos". Odată cu demisia din PDL, Vâlcov si-a pierdut automat mandatul de primar al Slatinei. Darius Vâlcov este căsătorit cu fostul deputat Lavinia Șandru, actualmente membru UNPR.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2