Date companie
 
 
 
 

Fratele lui Radu Mazăre, la DNA

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Aprilie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : radu mazare, DNA, Alexandru Mazãre
 

Fratele lui Radu Mazãre, audiat la DNA. Senatorul Alexandru Mazãre este cercetat pentru luare de mitã în dosarul fratelui sãu.

ALEXANDRU MAZĂRE, fratele lui Radu Mazăre: "Nu am sã vã satisfac setea de sânge, ne-au fost aduse acuzatiile, complicitate la mitã, fals în declaratii, mai mult nu vreau sã spun...este un an electoral, face parte din jocul electoral, o sã aduc toate lãmuririle si toate explicatiile în faþa unui judecãtor si voi demonstra cã sunt nevinovat. (...) Refuz sã mai joc rolul în aceastã telenovelã numitã telejustitie, multumesc mult. (...) Mâine la instanta supremã va fi fratele dvs, credeti cã va fi arestat?...nu, sunt convins cã va fi liber."

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, Alexandru Mazăre nu a menționat în declarația de avere un cont deschis la o unitate bancară din Israel. Aici, în 2011, o societate comercială a virat 80.0000 de euro. DNA a precizat că suma reprezenta o parte din mita care ar fi fost primită de primarul Constanței. În urmă cu o zi a fost la DNA și edilul Radu Mazăre. Acesta a dat declarații în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câștige contractul pentru construirea locuințelor sociale din campusul "Henri Coandă".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2