Date companie
 
 
 
 

Gigi Becali va candida pentru un fotoliu de parlamentar în Sectorul 6, pe lista PNL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : alegeri, becali, pnl, parlamentare, candidat, protocol, png
 

PNG dă mâna cu PNL, pentru alegerile parlamentare din decembrie. Este posibil ca Gigi Becali să candideze pentru un fotoliu de parlamentar sub umbrela USL, în Sectorul 6, pe un loc oferit de Partidul National Liberal. Presedintele PNG a precizat cã nu va exista o fuziune, ci doar un protocol de sustinere.

prin telefon GEORGE BECALI, presedinte PNG "- Nu vom face o fuziune, ci un protocol de sustinere "PNG sustine USL". Becali sustine USL si PNL, adica USL! Voi candida sub sigla USL, pe un colegiu din Sectorul 6 al PNL-ului. - La Senat sau la Camera? - Vom vedea, nu am discutat unde."

Liderii liberali spun că decizia aparține conducerii PNL.

prin telefon: RELU FENECHIU, vicepresedinte PNL "- Sunt sanse foarte mari ca Becali sa candideze din partea USL? - Da, daca va candida sau nu, asta se va decide cand forurile statutare ale PNL vor accepta acest lucru."

prin telefon: RARES MÃNESCU, vicepresedinte PNL "- Confirmati faptul ca Becali se inscrie in PNL? - Nu stiu asta, vom vedeam care sunt variantele. In principiu asta ar fi cea mai simpla."

A existat, totuși, inițial, o dorință de fuziune între PNL si PNG, moment la care Gigi Becali ar fi pus la dispozitia liberalilor sediul propriului partid, în valoare de un milion de euro, si sume importante de bani. Propunerea nu i-a atras, însă pe liderii liberali.

prin telefon GEORGE BECALI, presedinte PNG "Mi-a spus sa nu mai discut despre acest lucru. Nu îi intereseaza nici sediul PNG nici banii."

Potrivit liderului PNG, protocolul de susținere ar urma să fie semnat de cele două formațiuni, la începutul săptămânii viitoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2