Date companie
 
 
 
 

Guvernul vrea înființarea unui Consiliu condus de Dăncilă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 August 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : guvern, consiliu
 

Guvernul a depus la Senat o propunere privind înființarea unui Consiliu pentru dezvoltarea resurselor umane din administrația publică, condus de Viorica Dăncilă. Astfel, instituțiile publice vor fi obligate să anunțe consiliul cu privire la actele normative propuse sau strategiile naționale privind resursele umane din administrația publică. Noul organism ar avea rolul de a promova un cadru instituțional adecvat pentru coordonarea politicilor publice și acțiunilor cu impact asupra resurselor umane din administrație.

De asemenea, asigură dezvoltarea resurselor umane din administrația publică și evaluează atingerea obiectivelor asumate în acest domeniu de către Guvernul României. Consiliul este obligat să prezinte anual prim-ministrului un raport de activitate. Dacă proiectul va trece de Senat, va fi supus votului în Camera Deputaților, care este for decizional. Guvernul vrea ca acest consiliu să își înceapă activitatea anul viitor.


Guvernul vrea înființarea unui Consiliu condus de Dăncilă

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Federațiile sportive, în grevă din cauza salariilor ( 27 Iulie 2018 )

  Federațiile sportive amenință cu neprezentarea la competiții dacă Guvernul nu rezolvă revendicările salariale ale angajaților. Reprezentanții a zece federații sportive au fost, vineri, pentru două ore în grevă de avertisment, o parte...

 • Guvernul a alocat peste două sute de milioane de lei pentru localitățile afectate de inundații ( 24 Iulie 2018 )

  Guvernul a alocat peste 200 de milioane de lei, pentru localități din 28 de județe afectate de fenomenele meteo extreme din ultima perioadă. Suma a fost alocată din fondul de intervenție prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2018, a anunțat purtătorul de cuvând al Executivului.

 • Salariile a peste un milion de români, diminuate ( 10 Iulie 2018 )

  Circa un milion două sute de mii de angajați, cu salariile diminuate! Potrivit datelor furnizate de Blocul Național Sindical, doar aproximativ 50% dintre angajatorii din mediul economic din Romania au operat modificări ale contractelor...

 • Incidente la protestele de la Guvern ( 13 Mai 2018 )

  Incidente la protestele de aseară de la Guvern! Jandarmii au confiscat mai multe caramizi și petarde iar 6 persoane au fost reținute și duse la secțiile de poliție deoarece nu au lăsat forțele de ordine sa își facă treaba. Proetstatarul Malin Bot a fost bagat în duba jandarmilor pentru că a refuzat să se legitimeze.

 • Președintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dăncilă ( 27 Aprilie 2018 )

  Conflict deschis între Palatul Cotroceni și Palatul Victoria! Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că îi cere demisia premierului Viorica Dăncilă, pe motiv că nu face față poziției de prim-ministru al României.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 17 Aug. 2018

1 EUR = 4.6569 RON
-0.0017
1 USD = 4.0889 RON
-0.0087
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2