Date companie
 
 
 
 

Iohannis a prezentat temele referendumului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : referendum, teme
 

România va avea parte de referendum! Președintele Klaus Iohannis a anunțat două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes național și urmează să fie puse în discuție la referendumul din 26 mai, interzicerea OUG în domeniul infracțiunilor și interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție.

KLAUS IOAHNNIS, președintele României
"Vom avea referendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut că guvernarea pesedistă a eșuat. Mult-promisele spitale, în special spitalele regionale, nu mai există nici măcar pe hârtie."

TORA APETRII, reporter
"Cetățenii trebuie să decidă dacă vor ca persoanelor condamnate să li se șteargă efectele condamnărilor și dacă vor ca guvernul să mai adopte OUG-uri în domenii sensibile precum organizarea sistemului judiciar și legislația penală. Klaus Iohannis va chema la consultări, săptămâna viitoare, reprezentanții partidelor parlamentare."

Președintele României a anunțat că va adresa Parlamentului o nouă consultare care lărgește aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face „mai eficient și mai puternic”. Șeful statului a avut săptămâna trecută consultări pe tema referendumului pe justiție cu reprezentanții societății civile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Consultări la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție ( 4 Iunie 2019 )

  Președintele României, Klaus Iohannis a început discuțiile la Cotroceni cu partidele politice, pe tema referendumului pe Justiție. Șeful statului vrea să găsească soluții pentru implementarea rezultatelor referendumului.

 • Viorica Dăncilă a recunoscut că au fost greșeli în organizarea alegerilor ( 30 Mai 2019 )

  Viorica Dăncilă nu renunță la miniștrii de Interne și Externe! Premierul României a declarat, după discuția avută la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, că nu este de acord cu demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, și nici cu cea a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu. 

 • Întrebările pentru referendumul pe Justiție, anunțate ( 25 Aprilie 2019 )

  Întrebările pentru referendumul pe Justiție au fost anunțate! Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat că președintele a semnat decretul referitor la întrebările pentru referendumul din 26 mai.

 • Iohannis atacă, PSD ripostează ( 24 Martie 2019 )

  Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD! Președintele României acuză Partidul Social Democrat că pune în pericol chiar baza democrației. Șeful statului susține că PSD modifică legile justiției pentru a-și albi...

 • Incidente la referendum ( 7 Octombrie 2018 )

  Incidente la referendum, în mai multe localități din țară. O angajată a primăriei din localitatea Bistreț, judetul Dolj, a fost reținută de polițisti, dupa ce in mașina sa au fost gasite, sambata, 17 cărți de identitate, pe multe dintre ele...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2