Date companie
 
 
 
 

Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru un nou mandat de președinte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2018
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : mandat, dragnea, iohannis
 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, astăzi, că este ferm hotărât pentru un nou mandat de președinte! Președintele Iohannis a mers la Sibiu, la întâlnirea festivă a Promoției 1974-1978 a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal”. Șeful statului a făcut o declarație foarte scurtă, în fața liceului, precizând că a luat o decizie ”foarte importantă” pe care dorește să o anunțe.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

El se află la primul mandat de președinte, câștigat în anul 2014. Următoarele alegeri prezidențiale vor avea loc în toamna anului 2019, iar potrivit Constituției, nicio persoană nu poate îndeplini funcția de Președinte al României mai mult de două mandate. Acestea pot fi și succesive. Tot astăzi, președintele Klaus Iohannis a declarat, ca urmare a condamnării sale a doua oară, că Liviu Dragnea trebuie pur și simplu să dispară din viața publică și că este foarte grav faptul că PSD, cel mai mare partid din România, a devenit grup de presiune și de lobby pentru un infractor. ”Că Dragnea nu se retrage, nu se retrage, așa gândește el. Mai grav este că PSD nu-și dă seama că trebuie să-l trimită acasă”, a subliniat șeful statului. 



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Înainte de valul patru ( 4 August 2021 )

  Klaus Iohannis susține că nu acceptă discriminări în privința românilor nevaccinați! Șeful statului a declarat, în cadrul unei vizite efectuate în Parcul Natural Comana, că pandemia nu poate fi învinsă prin discriminare, ci prin vaccinare.

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • Președintele Klaus Iohannis, în vizită la centrul de vaccinare de la Romexpo ( 19 Ianuarie 2021 )

  Până la 4.000 de persoane pot fi imunizate, zilnic, la centrul de vaccinare de la Romexpo din București. Este remarca președintelui Klaus Iohannis, care a vizitat, astăzi, acest centru de vaccinare.

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Piețele vor fi redeschise la finalul săptămânii, a anunțat președintele Klaus Iohannis ( 2 Decembrie 2020 )

  Piețele vor fi redeschise la finalul acestei săptămâni, a anunțat, astăzi președintele Klaus Iohannis. El a precizat că decizia a fost luată după discuții cu specialiștii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2