Date companie
 
 
 
 

Ion Iliescu pledeaza pentru suspendarea lui Traian Basescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, presedinte, boc, parlament, suspenda, iliescu, atributii
 

Un parlament responsabil l-ar suspenda pe președintele Traian Băsescu. Cel putin asa sustine fostul șef al statului, Ion Iliescu, care este de părere că actualul lider de la Cotroceni și-a încălcat grav atribuțiile de președinte, când a vorbit despre lupta politică din interiorul Partidului Democrat Liberal.

ION ILIESCU, presedinte de onoare al PSD "În general s-a amestecat flagrant si strident în treburi interne de partid. Nu este treaba presedintelui. Ce face Opozitia? Opozitia nu are ce sã facã decat sã constate. Un Parlament responsabil l-ar suspenda."

Ion Iliescu a comentat și propunerile lui Traian Băsescu privind modificarea Constituției. Mai importantă este sancționarea migrației politice este și nu reducerea numărului de parlamentari, care se face oricum prin lege, susține Iliescu.

ION ILIESCU, presedinte de onoare al PSD "Modificãrile constitutiei sunt o treabã serioasã. Nu ca spune si vrea domnul Bãsescu, cã nu-i convine lui. Pe el îl deranjeazã Parlamentul si vrea sã-l plesneascã si atunci sã impunã o decizie. Parlamentul sã se transfere într-o camerã mai restrânsã. Migratia politicã, dacã este gândim o modificare la Constitutie, iatã o problemã serioasã."

Presedintele de onoare al principalului partid de Opozitie mai spune că dacă premierul Emil Boc va fi înlocuit cu un tehnocrat nu se va schimba nimic pe fond în ceea ce privește actualul Executiv.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2