Date companie
 
 
 
 

Kelemen Hunor, alegerea UDMR la prezidențiale 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Kelemen Hunor
 

Kelemen Hunor este candidatul UDMR la alegerile prezidențiale din luna noiembrie! Liderul minorității maghiare a declarat că Uniunea a avut întotdeauna nominalizați la Președinția României în primul tur, în 1996 și 2000 pe Gyorgy Frunda, în 2004 pe Marko Bela, iar în 2009, a fost ales tot el. Onorat de propunere, Kelemen Hunor a declarat că își va asuma candidatura pentru ocuparea celei mai mari funcții în stat.

KELEMEN HUNOR, "Mă onorează această propunere și mi-am asumat această candidatură și sunt convins că începând de mâine toate eforturile depuse de noi, de UDMR vor fi în direcția aceasta de a arăta că nu avem doar un candidat puternic, dar și o viziune corectă și necesară pentru România."

Consiliul Permanent al UDMR a decis și ca Rozalia Biro, președintele Consiliului Reprezentanților Unionali, să fie propusă pentru funcția de vicepremier și ministru al Culturii, în locul lui Kelemen Hunor. Astfel, România ar putea avea prin persoana doamnei Biro pentru prima dată o femeie în funcția de vicepremier.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Kelemen propune un pact, Ivan ripostează ( 7 Octombrie 2019 )

    Campania electorală oficială se apropie cu pași repezi iar propunerile candidaților se înmulțesc pe zi ce trece. Astfel, președintele UDMR, Kelemen Hunor le-a propus celorlalți candidați la alegerile prezidențiale un pact pentru campania electorală, pentru ca aceasta să fie una fără atacuri la persoană sau jigniri. Kelemen Hunor a transmis, de la Arad, că vrea o campanie bazată pe proiecte și programe. Replicile nu s-au lăsat așteptate. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2