Date companie
 
 
 
 

Kelemen Hunor este noul președinte al UDMR

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : presedinte, udmr, hunor, kelemen
 

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a devenit, sâmbătă, noul președinte al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România. În vârstă de 43 de ani, Kelemen Hunor este un apropiat al lui Marko Bela, cel care a condus UDMR timp de 18 ani. Kelemen Hunor a intrat în UDMR în anul 1997.

AMBIANTÃ (rezultate vot) "Peter Eckstein Kovasc - 118 voturi. Kelemen Hunor - 371 de voturi (aplauze) Olosz Gergely - 47 de voturi. E nevoie de 279 de voturi pentru majoritatea absolutã. Presedintele ales Kelemen Hunor,îngãduiti-mi sã vã felicit!"

KELEMEN HUNOR, președinte UDMR "Vã multumesc pentru încrederea acordatã si as dori sã le multumesc celor 10.000 de oameni care m-au sprijinit cu semnãturile lor. De luni, ne pregãtim pentru alegerile locale din 2012. Vã promit un presedinte bun, pentru o Uniune bunã. Haide UDMR, haide comunitatea maghiarã din Ardeal!"

Noul lider UDMR a absolvit, în 1993, Facultatea de medicină veterinară, de la Universitatea de Științe Agricole Cluj, iar în anul 1998, Facultatea de Filosofie, de la Universitatea Babeș-Bolyai. Este necăsătorit, a participat la alegerile prezidențiale din 22 noiembrie 2009, când a obținut 3,83 la sută din voturile valabil exprimate, și se află la al treilea mandat de deputat de Harghita.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2