Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura la prezidențiale, în Piața Victoriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : piata, miting, candidatura, victoriei, prezidentiale, klaus, iohannis
 

Klaus Iohannis, lansat în cursa pentru prezidențiale printr-un miting organizat la Piața Victoriei! Echipa candidatul Alianței Creștin Liberale susține că a ales spațiul din fața clădirii Guvernului, pentru a sugera astfel că Iohannis este principalul contracandidat al lui Victor Ponta.

AMBIANȚĂ "Iohannis, Iohannis!"

KLAUS IOHANNIS, candidat ACL la prezidențiale "Mă cunoașteți! Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Sunt un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului și al spectacolului. Sunt un om care construiește, nu un om care distruge."

În discursul său, candidatul Alianței Creștin Liberale a trecut în revistă eșecurile guvernării Ponta, ca argument pentru scopul pe care și-l propune: acela că România trebuie să devină o țară a lucrului bine făcut.

KLAUS IOHANNIS, candidat ACL la prezidențiale "Am intrat în competiția prezidențială cu acest gând, să facem din România o țară care știe ce vrea și care poate ceea ce vrea. O Românie a lucrurilor bine făcute. O țară care merge înainte, pe drumul ei european."

Mitingul s-a încheiat cu imnul PDL, "Verde înrourat" și cu o horă în care s-a prins mulți dintre participanții la miting.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2