Date companie
 
 
 
 

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura la prezidențiale, în Piața Victoriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : piata, miting, candidatura, victoriei, prezidentiale, klaus, iohannis
 

Klaus Iohannis, lansat în cursa pentru prezidențiale printr-un miting organizat la Piața Victoriei! Echipa candidatul Alianței Creștin Liberale susține că a ales spațiul din fața clădirii Guvernului, pentru a sugera astfel că Iohannis este principalul contracandidat al lui Victor Ponta.

AMBIANȚĂ "Iohannis, Iohannis!"

KLAUS IOHANNIS, candidat ACL la prezidențiale "Mă cunoașteți! Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Sunt un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului și al spectacolului. Sunt un om care construiește, nu un om care distruge."

În discursul său, candidatul Alianței Creștin Liberale a trecut în revistă eșecurile guvernării Ponta, ca argument pentru scopul pe care și-l propune: acela că România trebuie să devină o țară a lucrului bine făcut.

KLAUS IOHANNIS, candidat ACL la prezidențiale "Am intrat în competiția prezidențială cu acest gând, să facem din România o țară care știe ce vrea și care poate ceea ce vrea. O Românie a lucrurilor bine făcute. O țară care merge înainte, pe drumul ei european."

Mitingul s-a încheiat cu imnul PDL, "Verde înrourat" și cu o horă în care s-a prins mulți dintre participanții la miting.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • România, codașă în U.E. la digitalizare și la utilizarea serviciilor online ( 16 Octombrie 2020 )

  România se află mult sub media Uniunii Europene în privința integrării tehnologiei digitale sau a utilizarii serviciilor online. Cel puțin așa a afirmat președintelui Klaus Iohannis, într-un mesaj transmis participanților...

 • Proteste în București și în alte orașe, din cauză că elevii trebuie să poarte măști la școală ( 20 Septembrie 2020 )

  Proteste, sâmbătă, în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală! Peste 300 de persoane s-au adunat în Piața Universității și circa 100 în Piața Victoriei, nemulțumiți de măsurile impuse în școli de...

 • Tronsonul de autostradă Iernut - Chețani, deschis circulației ( 18 Septembrie 2020 )

  O nouă arteră rutieră importantă, deschisă circulației! Tronsonul Iernut - Chețani, parte din Autostrada Transilvania, însemnând aproape 18 kilometri de șosea în plus, a fost inaugurat, astăzi. La inaugurarea tronsonului...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Ramona Ioana Mezei și obiectivele pentru Sectorul 2 ( 17 August 2020 )

  Ramona Ioana Mezei a intrat în cursa pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei! Alături de cei care candidează pentru posturile de consilieri locali, și-a depus candidatura la Biroul Electoral Sector 2, din partea ALDE. Aceasta spune că prin muncă, așa cum a dovedit 30 de ani la rând, va reuși să îndeplinească obiectivele stabilite alături de locuitorii Sectorului 2, pentru a avea o viață mai bună.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2