Date companie
 
 
 
 

Lavinia Sandru a demisionat din U.N.P.R și spune că se retrage din politică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, demisie, politica, unpr, oprea, sandru, USL, negociere, colegii, baroni
 

Lavinia Șandru se retrage din politică! Ea si-a anuntat demisia din UNPR, nemulțumită din cauza numărului redus de colegii obținute de partidul său, în cadrul USL, pentru alegerile parlamentare din decembrie. Potrivit Laviniei Șandru, la negocierea din cadrul USL, președintele UNPR, Gabriel Oprea, nu a reușit să obțină decât șapte colegii eligibile, din cele 30 deținute de PSD.

prin telefon: LAVINIA ȘANDRU, vicepreședinte demisionar UNPR "N-a reușit să-și impună poziția în fața baronilor PSD care l-au încălecat și avem acum maxim 7 locuri eligibile în parlament. Cu 7 parlamentari, nu mai poți să faci nimic! Asta a fost și politica UNPR-ului: tăcerea și mersul târâș! Trebuie să riști, dacă vrei să câștigi un război și să fii respectat."

Șandru este de părere că Oprea ar fi trebuit să ceară ajutorul colegilor săi, dacă a simțit că nu mai are puterea necesară de a renegocia cu PSD.

prin telefon: LAVINIA ȘANDRU, vicepreședinte demisionar UNPR "Și-a dat cuvântul că, împreună, ne batem pentru interesele României, pentru interesele românilor."

În acest moment, UNPR are 28 de parlamentari. Pentru alegerile din 9 decembrie, Lavinia Șandru a fost desemnată să candideze într-un colegiu din Arad, însă a refuzat. Odată cu anunțul demisiei din UNPR, Șandru a precizat că nu se va înscrie în niciun alt partid.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2