Date companie
 
 
 
 

Legea A.N.I. va fi revizuita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : legea ani, revizuire ani, revizuire lege ani
 

Autoritatile de la Bucuresti pregatesc o noua lege pentru Agentia Nationala de Integritate, dupa ce actualul act normativ a fost criticat dur de Comisia Europeana, informeaza NewsIn.

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei : "Ma gândesc ca e mai usor sa treci o camila prin urechile unui ac în loc sa împaci acum si cerintele Comisiei Europene, si cerintele Curtii Constitutionale. (...) Exista o probabilitate sa avem o noua lege!"

 Ministrul Justitiei a venit chiar cu o propunere: gândirea unui Cod de Integritate, aflat, deocamdata, în stadiul de proiect. La capitolul puncte slabe, raportul Comisiei Europene pe justitie a indicat noua lege ANI. În document, se arata ca aceasta pune în pericol rezultatele pozitive obtinute pâna acum si face ca România sa îsi încalce angajamentele de aderare, punct pe care presedintele Traian Basescu l-a dezaprobat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Senatorii PNL si PSD vor modificarea legii ANI ( 17 August 2010 )

    Senatorii liberalii vor modificarea legii ANI. Desi au votat in Camera Deputatilor pentru forma noua a legii, parlamentarii PNL sustin ca actul normativ privind Agentia Nationalea de Integritateeste neconstitutional. Drept urmare, liberalii vor amendarea actul normativ în sesiunea extraordinara a Senatului.

  • Legea ANI, votata de Camera Deputatilor ( 16 August 2010 )

    Legea de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate a fost adoptata de deputati în sesiunea extraordinara de luni cu 204 voturi pentru, 2 voturi împotriva si 2 abtineri.Nu fara emotii insa. La un moment dat, dezbaterea a fost întrerupta timp de o jumatate de ora, la cererea PSD.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2