Date companie
 
 
 
 

Liberalii îi acuzã pe foștii parteneri din USL cã încearcã sã le fure parlamentarii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, parlamentari, pnl, pc, antonescu, liberali, USL, USD, racolat
 

Liberalii îi acuzã pe foștii parteneri din USL cã încearcã sã le fure parlamentarii! Liderii PNL susțin că fiecare filialã a PSD are sarcinã sã aducã cel puțin un parlamentar din rândul liberalilor. Aflat în vizită la Roma, premierul Victor Ponta respinge categoric acuzațiile.

VICTOR PONTA, premierul României "Am luat cunoștințã de această poveste. În primul rând sunt la Roma. În al doilea rând, nu am discutat cu nimeni de a transfera parlamentari PNL sau în altã parte. Cred cã nimeni nu ia așa ceva în serios!"

La rândul lor, conservatorii îi acuză pe liberali că duc o campanie de racolãri din PC.

prin telefon: DANIEL CONSTANTIN, președinte PC "Azi am vãzut o abordare, cã avem colegi din PSD, care racoleazã colegi din PNL, practicã pe care am întâlnit-o zilele trecute la Antonescu, care i-a convocat pe anumiți colegi din PC la discuții tet-a-tet, în biroul domniei sale."

Rãzboiul a pornit dupã ce doi parlamentari liberali au părăsit partidul lui Antonescu și s-au orientat formațiuni din USD. Unul dintre ei este senatorul Ioan Deneș, care a ales PSD.

IOAN DENEȘ, senator "Am ajuns în Parlamentul României în urma existenței acestei Uniuni Social Liberale, care PNL, din pãcate, și cu regret o spun, a hotãrât sã se retragã din aceastã uniune, de la guvernare."

Celãlat parlamentar care a pãrãsit PNL este deputatul Titi Holban, care s-a alãturat UNPR.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Reacții pe scena politică, după desemnarea lui Florin Cîțu ca premier ( 27 Februarie 2020 )

  Val de reacții pe scena politică, după nominalizarea lui Florin Cîțu înpostul de prim-ministru! Fostul ministru PSD al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut un comentariu acid la adresa celui care a deținut portofoliul...

 • Alianță electorală între Pro România și PSD, la orizont ( 16 Februarie 2020 )

  O nouă alianță se prefigurează pe scena politică! Prezent la Convenția Națională a Pro România, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a avut un mesaj destul de clar pentru reprezentanții partidului lui Victor Ponta, dar și pentru membrii PSD. Liderul PSD a făcut apel la o vorbă a mamei sale și a spus: „Hai, treceți odată acasă”.

 • Programul de guvernare și lista miniștrilor, aprobate ( 10 Februarie 2020 )

  Componența Guvernului Orban și programul de guvernare, aprobate de conducerea PNL! Liberalii au explicat astăzi că formula Cabinetului rămâne aceeași. La fel și programul de guvernare, pe baza căruia Guvernul a fost învestit inițial. Din document au fost scoase însă obiectivele realizare. În schimb au fost adăugate câteva măsuri, din domeniul fondurilor europene, al lucrărilor publice și afacerilor interne.

 • Moțiunea de cenzură, citită în Parlament ( 3 Februarie 2020 )

  Moțiunea de cenzură intitulată "Guvernul Orban/PNL- privatizarea democrației românești", depusă de PSD și UDMR, a fost citită, astăzi, în Parlament! La finalul ședinței, premierul, Ludociv Orban a anunțat că parlamentarii...

 • Moțiunea de cenzură, depusă în Parlament ( 30 Ianuarie 2020 )

  PSD și UDMR s-au ținut de cuvânt și au depus, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban. Moțiunea are ca argument încalcarea gravă a standardelor electorale. În textul moțiunii se arată că...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2