Date companie
 
 
 
 

Liberalii îi acuzã pe foștii parteneri din USL cã încearcã sã le fure parlamentarii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, parlamentari, pnl, pc, antonescu, liberali, USL, USD, racolat
 

Liberalii îi acuzã pe foștii parteneri din USL cã încearcã sã le fure parlamentarii! Liderii PNL susțin că fiecare filialã a PSD are sarcinã sã aducã cel puțin un parlamentar din rândul liberalilor. Aflat în vizită la Roma, premierul Victor Ponta respinge categoric acuzațiile.

VICTOR PONTA, premierul României "Am luat cunoștințã de această poveste. În primul rând sunt la Roma. În al doilea rând, nu am discutat cu nimeni de a transfera parlamentari PNL sau în altã parte. Cred cã nimeni nu ia așa ceva în serios!"

La rândul lor, conservatorii îi acuză pe liberali că duc o campanie de racolãri din PC.

prin telefon: DANIEL CONSTANTIN, președinte PC "Azi am vãzut o abordare, cã avem colegi din PSD, care racoleazã colegi din PNL, practicã pe care am întâlnit-o zilele trecute la Antonescu, care i-a convocat pe anumiți colegi din PC la discuții tet-a-tet, în biroul domniei sale."

Rãzboiul a pornit dupã ce doi parlamentari liberali au părăsit partidul lui Antonescu și s-au orientat formațiuni din USD. Unul dintre ei este senatorul Ioan Deneș, care a ales PSD.

IOAN DENEȘ, senator "Am ajuns în Parlamentul României în urma existenței acestei Uniuni Social Liberale, care PNL, din pãcate, și cu regret o spun, a hotãrât sã se retragã din aceastã uniune, de la guvernare."

Celãlat parlamentar care a pãrãsit PNL este deputatul Titi Holban, care s-a alãturat UNPR.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2