Date companie
 
 
 
 

Liberalii se rascoala impotriva lui Crin Antonescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Februarie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : critici, pnl, antonescu, liberali, demisia, lideri, revolta, iliesiu, tariceanu, filiale
 

Revoltă în PNL! Mai mulți liberali se arată nemulțumiți de Crin Antonescu și cred că situația se poate detensiona doar prin plecarea acestuia de la cârma partidului. Potrivit senatorului PNL, Sorin Ilieșiu, demisia președintelui PNL, Crin Antonescu, ar fi o soluție pentru rezolvarea crizei politice în care România se află „de peste o săptămână”. Mesajul face parte dintr-un cor de voci liberale care lansează critici la adresa lui Crin Antonescu și se vehiculează informații privind pierderea sprijinului unor fialiale ale partidului. Mai mult, unii parlamentari PNL nu-i mai ascultă indicațiile. Peste 30 de aleși liberali s-au opus, luni, încuviințării arestarii deputatului PSD, Vlad Cosma, deși Crin Antonescu le trasase directive clare pentru un vot favorabil cererii ministrului Justiției.

prin telefon: SORIN ILIEȘIU, senator PNL ”Eu cred ca domnul Crin Antonescu, în ciuda faptului că l-am apreciat întotdeauna pentru disponibilitatea la dialog, în ultima vreme se cramponeaza de lucruri minore, în loc să vadă, în primul rând, interesul national. Este inițiativa mea, nu este inițiativa domnului Tariceanu. Eu consider că dânsul reprezintă cea mai bună soluție, în momentul de față.”

prin telefon: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, senator PNL ”În momentul de față este o stare de tulburare, neliniște, îngrijorare, preocupare în PNL, pe care o împartășim cu totii. În ceea ce priveste propunerea domnului Ilieșiu, sunt într-o situație extrem de neconfortabilă, sa fac vreun comentariu la adresa ei.”

Liderul liberal, Crin Antonescu, a negat categoric informațiile potrivit cărora ar fi pierdut sprijinul mai multor filiale ale partidului. ”Cu certitudine, pot să vă spun că PNL nu se rupe. Eu știu că am avut un vot în Biroul Politic, un vot dat, cred, în unanimitate pentru un mandat pe care îl port”, a mai precizat președintele PNL.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2