Date companie
 
 
 
 

Liderii USL ii curteaza pe reprezentantii UDMR

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : ponta, antonescu, udmr, social, congres, uniunea, liberala, puterea
 

Co-președinții Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu și Victor Ponta, au fost și ei prezenți la debutul lucrărilor Congresului UDMR de la Oradea și le-au transmis liderilor minorității maghiare că îi așteaptă alături de ei, pentru a schimba puterea în România.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "UDMR poate, printr-o decizie clarã, sã simplifice si sã rezolve marea problemã de pe scena româneascã. Cea mai simplã cale ar fi ca UDMR împreunã cu noi sã constituie o majoritate de necontestat. Dacã vom discuta cu UDMR, problema PRM nu existã; dacã unii vor sã o foloseascã drept pretext este altceva, pentru noi lucrurile sunt clare."

VICTOR PONTA, președinte PSD "Noi ne dorim sã gãsim metodele cele mai bune, sã scoatem România din crizã. Dacã vom discuta si când vom discuta cu UDMR despre o colaborare, o sa vã informez."

Liderul PSD a ținut să le mai transmită etnicilor maghiari că, el, ca jurist, știe că drepturile câștigate "nu se iau înapoi niciodată". De asemenea, Ponta a adăugat că un ministru nu ar trebui acuzat de trădare, așa cum s-a întâmplat cu fostul ministru al Comunicațiilor, Zsolt Nagy. În final, Victor Ponta i-a urat succes noului lider al UDMR, Kelemen Hunor. În replică, acesta a declarat la unison cu predecesorul său, Marko Bela, că nu există niciun motiv pentru care UDMR să părăsească actuala coaliție de guvernare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2