Date companie
 
 
 
 

Liderul PNL, Crin Antonescu, transmite un mesaj dur către PSD

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, ponta, pnl, antonescu, mesaj, guvernare, USL
 

Crin Antonescu transmite un mesaj dur către PSD! Calculele aritmetice pe care le fac social-democrații pentru diverse majorități sunt meschine. Fără PNL nu există guvernare legitimă și eficientă, le transmite liderul PNL colegilor de alianță.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Fara PNL, în acest moment nu există majoritate și, deci, guvernare lgitima și eficientă! Spun acest lucru, nu pentru Victor Ponta, nu pentru cei din PSD și nici măcar pentru cei din PNL, care imaginează în obișnuința unei aritmetici meschine, că se pot face guvernări aritmetice și majorități artimetice, în fel și chip."

Antonescu a vorbit și despre scopul USL, ironizând din nou coabitarea dintre palate.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Furați de istoria contemporană, de împrejurările, obstacolele prezentului imediat , unii dintre noi par a uita sau chiar a confunda. PNL putea să fie la guvernare și fără PSD. PSD avea, la rândul său, posibilitatea unei coabitări anticipate și, de asemenea, să fie la guvenrare fără PNL."

Antonescu precizează, însă, că alianța USL trebuie să meargă mai departe.

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Inca o dată, ca președinte PNL, vă transmit un mesaj ferm, în sensul în care cred că merită și avem obligația să facem tot ce putem, pentru ca această construcție politică , această alianță să fie menținută."

Mesajul liderului PNL vine după ce, în cadrul Consiliului Național desfășurat sâmbătă, Partidul Social Democrat a decis sa participe in nume propriu la alegerile europene din mai 2014. Cu această ocazie, liderii PSD au făcut apel la colegii din USL "sa abordeze de pe pozitii neconflictuale acest scrutin". Totodata, PSD ii invita "sa discute un portofoliu de campanie care, fara sa excluda diferentele identitare, sa se circumscrie intereselor natiunii romane in Uniunea Europeana", conform unei Rezolutii adoptată în cadrul Consiliului National. Presedintele PSD Victor Ponta anuntase inca din luna august ca PSD, PNL si PC vor merge separat la alegerile europarlamentare de anul viitor. În plus, sunt semnale tot mai clare, din rândul unor lideri social-democrați, că o candidatură a lui Crin Antonescu la prezidențiale nu este pe placul lor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2