Date companie
 
 
 
 

Lucrarea de doctorat a premierului Victor Ponta ar putea fi evaluată de experți străini

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : acuzatii, victor ponta, doctorat
 

Conducerea Universității din București ia în calcul varianta ca lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta să fie analizată de experți străini. Acuzat de plagiat, premierul României spune că scandalul a fost generat de președintele Traian Băsescu. Consiliul Național de Etică a evitat să se implice în acest caz.

GABRIELA CATANĂ, consilier A.N.C.S.: "În regulamentul consiliului nu este precizată această speță de autosesizare. (...) Până acum, nu-și pot exprima o părere privind cazul Ponta."

Victor Ponta a solicitat analizarea tezei sale de doctorat de către Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și a precizat că abia așteaptă să ofere lămuriri.

VICTOR PONTA, premierul României: "Mă voi prezenta și la Facultatea de Drept și la orice instituție legal abilitata pentru a-mi susține punctul de vedere. (...) Tot acest scandal a fost declanșat de președintele Băsescu, din cauza dorinței mele de a merge la Consiliul European."

În schimb, conducerea Universității București a anunțat că va supune cazul evaluării unei comisii formate, eventual, din experți străini.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2