Date companie
 
 
 
 

Ludovic Orban, demisie și atacuri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2021
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : demisie Orban
 

Ludovic Orban a trimis, astăzi, la partid, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. La scurt timp, noul lider PNL, Florin Cîțu, a transmis că a luat act de demisia lui Ludovic Orban și a anunțat că liderii liberali vor decide ce strategie va urma partidul. După ce și-a anunțat depunerea demisiei, Ludovic Orban a ieșit, în spațiul public, pentru susținerea unei declarații, în care a atacat dur noua conducere a formațiunii sale. El a ținut să menționeze că modul în care s-a desfășurat Congresul PNL reprezintă un pericol pentru democrația românească.

LUDOVIC ORBAN, fost președinte PNL ”Sâmbătă și duminică am asistat la cele mai grave încălcări ale normelor democratice care au fost săvârșite vreodată, în vreun partid politic, în ultimii 31 de ani. Un așa-zis congres, în care a fost încălcat, în mod flagrant și grav, un drept fundamental într-o democrație: libertatea de a alege!”

Ludovic Orban a vorbit și despre presiuni, amenințări, regimuri totalitare, atacuri mârșave și utilizarea puterii de stat în scopuri electorale. El a menționat că nu se consideră înfrânt în urma congresului, ba, mai mult, spune că va continua să lupte ”pentru libertate și democrație”. Analiștii politici spun că demisia lui Orban de la șefia Camerei Deputaților este de fațadă și că, în mod normal, demersul trebuia făcut la Parlament. Demisia depusă la PNL dă impresia că Parlamentul este o anexă a formațiunii aflate la guvernare.


Ludovic Orban, demisie și atacuri

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2