Date companie
 
 
 
 

Marș pentru Regele Mihai și restaurarea monarhiei, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Noiembrie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : capitala, mars, manifestanti, regele, mihai, restaurare, monarhie
 

Sute de persoane, de toate vârstele, au participat, duminică, în Capitală, la un marș pentru restaurarea monarhiei în România! Participanții, veniți și din alte orașe, au defilat pe Calea Victoriei, până în Piața Revoluției, scandând "Maiestate, noi te vrem la Palatul Cotroceni!" și "Monarhia salvează România!". Manifestanții s-au oprit în Piața Regelui, unde au depus flori la bustul Regelui Mihai.

VOX "Manifestăm în favoarea Regelui Mihai. Vrem revenirea României la monarhie, pentru că sperăm că, prin asta, România va înflori!"

VOX "Susțin monarhia și pe Regele Mihai și consider că, în viitorul României, monarhia ar fi o soluție pentru schimbarea republicii, cu ceea ce a fost până în 30 decembrie 1947."

Regele Mihai a împlinit, în 25 octombrie, 92 de ani. Cu ocazia marșului, manifestanții i-au urat "La mulți ani!".

VOX "- Ce-i doriți regelui? - Sănătate, să-l vedem sănătos înapoi!"

VOX "I-am urat "La mulți ani!", multă sănătate, zile lungi și i-am oferit și un mic cadou, o iconiță pentru domnia sa!"

Pe parcursul manifestării, ordinea a fost asigurată de jandarmi și nu au fost înregistrate incidente.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mihai Constantinescu, decorat post-mortem ( 31 Octombrie 2019 )

  Mihai Constantinescu a fost condus, astăzi, pe ultimul drum! Familia, prietenii dragi, dar și persoane care l-au apreciat pe artist pentru cariera sa de excepție au luat parte la înmormântarea îndrăgitului interpret, care a avut...

 • Marsul "Împreuna Pentru Siguranța Femeilor", în semn de solidaritate cu femeile victime ale violenței ( 20 Octombrie 2019 )

  Peste 2.000 de oameni au participat, sâmbătă, în București, la marsul "Împreuna Pentru Siguranța Femeilor", în semn de solidaritate cu femeile victime ale violenței și pentru a menține presiunea publică necesară...

 • Osemintele Reginei Elena au fost repatriate ( 18 Octombrie 2019 )

  Osemintele Reginei Mamă, Elena, repatriate și reînhumate în noua Catedrală Arhiepiscopală de la Curtea de Argeș. Rămășițele reginei au fost aduse cu o aeronavă militară care a decolat, în această dimineață, de pe aeroportul din Geneva.

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • ”Rabla pentru taximetre” are undă verde ( 17 Septembrie 2019 )

  Bucureștiul va avea program ”rabla” pentru taximetre! Primarul general Gabriela Firea a propus, astăzi, în cadrul unei ședințe a Consiliului General, un program de acordare de eco-vouchere numit ”Rabla pentru taximetre”, prin care...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2