Date companie
 
 
 
 

Membrii PSD au restanțe de 1,7 milioane lei la cotizații

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2016
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, Liviu Dragnea
 

Membrii PSD au restanțe de 1,7 mililioane de lei la cotizații. Afirmația îi aparține președintelui social democrat, Liviu Dragnea, care a precizat că situația se va rezolva până la sfârșitul lunii. În caz contrar, listele de candidați în alegeri nu vor putea fi depuse. Întrebat despre blocarea unui cont al partidului pentru suma de 55.000 de euro, reprezentând datorii ale partidului de la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din 2014, de pe Arena Națională, Dragnea a confirmat existența acestei probleme, însă spune că s-au luat măsuri. Liderul PSD a criticat atitudinea membrilor partidului de până acum, care nu și-au plătit cotizațiile, afirmând că acestea erau de minimum un leu.

Dragnea a adăugat că unii membri, care își permit, vor putea să plătească și cotizații mai mari, în funcție și de pozițiile de conducere pe care le au în partid. În acest moment, PSD nu poate folosi acest cont pentru niciun fel de operațiuni, însă, potrivit unor surse social-democrate, suma nu este greu de acoperit. De altfel, liderii PSD au început deja un plan pentru strângerea banilor. Încasările din această sursă au crescut în ultima perioadă, iar social-democrații au impus tuturor candidaților la alegerile locale și parlamentare din 2016 să aibă cotizațiile la zi pentru a fi eligibili. Această situație este cunoscută în PSD de la finalul anului trecut, însă până în acest moment datoria nu a putut fi plătită.

Dragnea a comentat si activitatea Guvernului, Liderul social democrațiilor susține că aceștia nu sunt mulțumiți de unele decizii ale Executivului. Seful PSD a adăugat că partidul va face o analiză în luna februrarie, însă nu va depune moțiuni simple sau de cenzură împotriva Guvernului Cioloș.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2