Date companie
 
 
 
 

Miting PDL în Capitală, pentru susținerea lui Traian Băsescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, PDL, piata, miting, revolutiei
 

În paralel cu mitingul USL de la ROMEXPO, în Piața Revoluției s-a desfășurat manifestația organizată de PDL, pentru susținerea președintelui suspendat, Traian Băsescu. Simpatizanții pro-Băsescu au avut parte de muzică și discursuri, nu și de bere și mititei.
Presedintele suspendat, Traian Basescu, le-a spus participanților că "este esențial ca Victor Ponta și Crin Antonescu să părăsească funcțiile după data de 29 iulie". El a precizat că 29 iulie este ziua in care poporul roman isi va proba maturitatea democratica.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele suspendat al României "Dacă va fi să plec, plec împăcat. Dacă va fi să rămân, mergem mai departe împreună. Ne auzim, ne vedem pe 29."

Basescu le-a mulțumit liderilor PDL și tuturor susținătorilor săi. Doar pe fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu era cât pe ce să-l uite.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele suspendat al României "Mi-am uitat un prim-minsitru. Noroc că m-am împiedicat de el că altfel îl uitam."

Nu a uitat-o însă pe cea mai înfocată susținătoare a sa, o fostă vecină de la Constanța. Ea a primit "Flacăra Democrației", pe care președintele speră să o readucă la Cotroceni, după 29 iulie.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele suspendat al României "Ea a venit la toate mitingurile. E vecina mea. Toate generațiile pot să o poarte, ne aparține tuturor.

La final, Basescu și-a pus pe cap o șapcă marinarească, primită în dar de la unul dintre participanți.

TRAIAN BÃSESCU, presedintele suspendat al României "La revedere! Ne vedem la Cotroceni!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2