Date companie
 
 
 
 

Monica Macovei a demisionat din PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Septembrie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Monica Macovei
 

Monica Macovei pleacă din PDL! Reacția sa vine în urma deciziei democrat-liberalilor de a-l susține pe Klaus Iohannis la alergerile prezidențiale din noiembrie. Așa că europarlamentarul a decis să candideze independent pentru funcția de președinte al României. Statutul PDL prevede, însă, că în momentul în care un membru al partidului va candida independent, acesta va fi automat radiat din rândurile membrilor formațiunii democrat-liberale. Întrebat de jurnaliști dacă acest lucru nu aduce prejudicii imaginii partidului, liderul PDL, Vasile Blaga a confirmat, dar a adăugat că nu știe niciun alt candidat în afara lui Klaus Iohannis care să fi fost desemnat mai democratic de propria structură politică. Europarlamentarul ales pe listele PDL a mai precizat că nu se va înscrie în niciun alt partid și că va candida independent pentru funcția de președinte al României pentru că este convinsă că "românii merită un președinte al lor".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Primarul Clujului o susține pe Elena Udrea în cursa pentru președinția PDL-ului ( 27 Februarie 2013 )

    Monica Macovei ar fi mai bună ca președinte al României decât ca șef al Partidului Democrat Liberal! Este opinia primarului Clujului, Emil Boc. Fostul premier și lider al PDL crede că Elena Udrea este varianta perfectă pentru șefia principalului partid de opoziție.

  • Victor Ponta, ironizat, în urma acuzațiilor de plagiat ( 24 Iunie 2012 )

    Monica Macovei îi cere lui Victor Ponta să demisioneze din funcția de prim-ministru al României, în urma acuzațiilor de plagiat care i se aduc în legătură cu lucrarea de doctorat. Nimeni nu va vorbi cu Victor Ponta, dacă va merge la Bruxelles, pe 28 iunie, mai spune europarlamentarul PDL.

  • C. Preda si M. Macovei ar trebui sã discute mai putin pe blog! ( 13 Decembrie 2010 )

    Cristian Preda si Monica Macovei ar trebui sã discute mai putin pe blog! Este recomandarea colegilor din PD-L catre cei doi europarlamentari. Mai mult, in partid se vorbeste si despre sanctionarea lor, in urma ultimelor afirmatii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2