Date companie
 
 
 
 

Moțiunea de cenzură pe legea salarizării a fost citită în Parlament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Decembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : parlament, legea salarizarii, motiunea de cenzura, premierul Emil Boc, legea privind salarizarea in anul 2011
 

Zarurile moțiunii de cenzură pe legea salarizării au fost aruncate! Documentul a fost citit in Parlament in prezența premierului Emil Boc. Motiunea se intituleazã "Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima țeapă trasă românilor de guvernarea Băsescu-Udrea-Boc" si a fost semnată de 209 parlamentari de la PNL și PSD.

CRISTINA POCORA - deputat PNL: "Acest Guvern trebuie sã plece pentru cã prin aceastã lege face un abuz legislativ, prin care transformã în stare de fapt permanentã o mãsurã vândutã ca temporarã de propagandã portocalie- micsorarea veniturilor personalului bugetar!"

Pe de altă parte, premierul Emil Boc critică moțiunea de cenzură pe Legea salarizării.

EMIL BOC - premierul Romaniei: "Motiunea are un profund caracter demagogic populist! Promit lucruri fãrã acoperire, pe care România nu si le poate permite astãzi! Acest Guvern si-a asumat responsabilitatea de a spune lucrurilor pe nume, de a oferi bugetarilor salarii ce se pot plãti. În acest context, ceea ce tara poate sã îsi permitã pentru 2011 este sã avem o crestere de 15% a salariilor plãtite astãzi!"

In textul motiunii se mai arata ca, desi legea salarizarii prevede o crestere de 15 procente, se recupereazã doar 1,4% din salariul pierdut în acest an, pentru că, în 2011, nu se mai acordă premii, prime de vacanță sau ce de-al 13-lea salariu. Opozitia va depune si o a doua motiune de cenzura, care vizeaza legea cadru a salarizarii unitare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2