Date companie
 
 
 
 

Motiunea simpla "Politica externă este a României, nu a PD-L" a picat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Mai 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Romania, PDL, senatori, politica, motiunea, Baconschi, externa
 

Moțiunea simplă "Politica externă este a României, nu a PD-L", depusă de Opoziție împotriva ministrului de externe, Teodor Baconshi, a fost respinsă, luni, cu votul majorității senatorilor. Ministrul a trebuit să dea explicații în fața senatorilor cu privire la Legea votului prin corespondență, după ce a declarat că acesta va avantaja PD-L la alegeri. Dezbaterile pe marginea motiunii au dat prilejul unui tir incrucisat de atacuri Putere-Opozitie.

TEODOR BACONSCHI, ministrul Afacerilor Externe "Nu mă miră că dl. Ponta îl pregătește de zor ca viitor ministru de Externe pe dl. Marian Vanghelie, aflat la a doua vizită semi-oficiala în SUA."

TITUS CORLĂȚEAN, senator PSD "Românii cu drept de vot care trăiesc în afara țării să nu îsi facă iluzii. Această lege nu este despre dreptul lor de vot, ci despre pofta nesățioasa de putere și bani a guvernanților."

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Vă spun cu tristețe, pentru CV-ul dumneavoastră intelectual și pentru numele dumneavoastră de familie, că sunteți cei mai penibili carieriști și cei mai slugarnici slugoi decât cei pe care îi înjurăm de douăzeci de ani de zile."

Senatorul PSD Olguța Vasilescu i-a citat lui Teodor Baconschi dintr-un poem al tatălui acestuia în care vorbea de lupta de clasă.

OLGUȚA VASILESCU, senator PSD "Culmea tupeului mi se pare alta: ați vorbit aici despre forțe comuniste ancorate în trecut, adică despre PSD. Aș vrea să vă citesc câteva versuri domnule Bancoschi, să văd dacă vi le mai reamintiți. - 1969 A.E. Baconschi, "Cadavre în vid", un ilustru predecesor al dumneavoastră. Un asemenea tupeu domnule ministru nu-l spală nici măcar o cadă de apă, fie ea de jacuzzi".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2