Date companie
 
 
 
 

Nicolae Bacalbașa scandalizează cu un termen nazist adresat unui coleg parlamentar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 August 2019
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : psd, parlament, roman, minoritati, liberal, bacalbasa, nazist, nonarian
 

Scandal în timpul sesiunii extraordinare a Parlamentului, declanșat de pesedistul Nicolae Bacalbașa! Cunoscut pentru discursurile sale provocatoare, acesta a folosit un folosit de naziști pentru "non-arieni", cu semnificația de om inferior, pentru a-l eticheta pe liberalul Florin Roman. Eticheta a stârnit, însă, furia deputaților din grupul minorităților, dar și a altor parlamentari.

NICOLAE BACALBAȘA, deputat PSD "Suntem colegi nu pentru că ne-au plăcut unii, ci pentru că ne-a adunat soarta împreună. Totuși eu nu înțeleg, să suport și să admit mârlănia unui individ care pentru mine, pentru mine personal este ”untermenschen”, că tot avem președinte german, și care vorbește, după ce am votat eu și colegii mei despre decizii rușinoase. Deciziile Parlamentului nu sunt rușinoase și nerușinoase, sunt deciziile Parlamentului.”

OVIDIU GANTZ, reprezentantul minorității germane "Am asistat astăzi, din nou, la intervenția unui deputat PSD care a folosit terminologia regimului nazist din Germania anilor 30-40 la adresa unui coleg deputat. Indiferent care ar fi acesta, este absolut inacceptabil.”

Intervenția scandaloasă a parlamentarului PSD a fost o reacție la faptul că Florin Roman le-a cerut colegilor parlamentari să solicite Comisiei juridice adoptarea unui raport de respingere a proiectului de lege privind recursul compensatoriu, raport care a fost deja amânat de PSD. Ulterior, Nicolae Bacalbașa și-a cerut scuze pentru termenul folosit la adresa colegului său.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2