Date companie
 
 
 
 

Oana Mizil a demisionat din PSD si Marian Avram, din PDL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, psd, independenti, camera, deputatilor, avram, grup, mizil, demisionat
 

Deputatii Oana Mizil si Marian Avram au devenit parlamentari independenti. Oana Mizil a anuntat de la tribuna Camerei Deputatilor cã a demisionat din PSD, iar Marian Avram si-a anuntat iesirea din PDL. În aceste conditii, grupul independetilor din Camerã este format, acum, din opt parlamentari.

OANA MIZIL, deputat independent "- In acest moment nu sunt hotãrâtã sã merg cãtre un nou partid, nici PPDD, nici UNPR, dar discut cu toate aceste partide. - Ce sfat v-a dat Vanghelie? - Sa merg inainte, iar in parlament rãmân."

Mizil spune cã se gândeste serios sã candideze la Consiliul Judetean Cãlãrasi. Oana Mizil a demisionat din PSD în urmã cu câteva zile, dupã ce conducerea partidului a decis sã o îndeparteze de la sefia organizatiei PSD Cãlãrasi.

Fostul deputat PDL si actual independent, Marian Avram, este supãrat pe liderii partidului care l-a adus in Parlament. Motivul: a fost mutat pe un alt colegiu din Tulcea, decât cel în care a fost ales.

MARIAN AVRAM, deputat independent "Nu e inregula fata de cetatenii fata de care am obligatii, in Tulcea."

Avram a declarat cã nu exclude posibilitatea de a candida ca independent la parlamentarele de anul acesta. El a precizat cã nu va mai sprijini Guvernul în Parlament. Insa chiar si asa, Putera nu va avea probleme în Camera Deputatilor, unde are majoritate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2